Σάββατο , 29 Ιανουαρίου 2022

Φονικό στη Μυτιλήνη: Τι όπλισε το χέρι του συζυγοκτόνου – Ζητά να πάει στην κηδεία της…

 

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης – Οι γονείς της κοπέλας αναλαμβάνουν την επιμέλεια της εγγονής τους

 

Συγκλονισμένη η Μυτιλήνη παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 24χρονης, από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Εκείνος τώρα εμφανίζεται μετανιωμένος, ενώ οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας αναλαμβάνουν την επιμέλεια της εγγονής τους.

«Δεν έχουμε έρθει σε επαφή, ούτε τον είδαμε. Είμαστε στον Εισαγγελέα για την επιμέλεια. Θα το πάρουμε εμείς» λέει ο πατέρας της 24χρονης στο Star.

Το μόλις δυόμισι ετών κοριτσάκι της 24χρονης κοπέλας, θα μεγαλώνει πλέον με τη γιαγιά και τον παππού.

«Οι γονείς της κοπέλας θα πάρουν το εγγονάκι τους και πάμε στην αστυνομία για να μπορέσει να υλοποιηθεί η απόφαση του εισαγγελέα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, στο δελτίο ειδήσεων του Star.

«Μετάνιωσε και θέλει να πάει στην κηδεία της»
«Ερωτικά είναι τα θέματα… Είναι ένας θολωμένος άνθρωπος. Φυσικά έχει μετανιώσει και φυσικά ζητά να μάθει πότε είναι η κηδεία. Κάνει μία έκκληση, η οποία είπα να μη γίνει δεκτή, γιατί λέω εκεί θα έχουμε επεισόδια» λέει ο δικηγόρος του 25χρονου.

Τώρα ο 25χρονος επιθυμεί να συνοδέψει στην τελευταία της κατοικία, τη γυναίκα που έπεσε από… τα δικά του πυρά. Κανείς από όσους τον γνώριζαν δεν περίμενε το κακό που ερχόταν.

«Ότι δεν τα πήγαιναν καλά τελευταία, δεν τα πήγαιναν. Ένα παιδί ήσυχο, είχαν την καφετέρια στο χωριό, δούλευε κι απέξω, κανένα μεροκάματο έκανε, δεν είχε δείξει δείγματα ότι θα έφτανε σε τέτοιο σημείο» λέει γείτονάς του.

 

newsbomb

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares