Τετάρτη , 7 Δεκεμβρίου 2022

Φωνή λαού-Οργή Θεού!!! Στα κάγκελα οι Αμερικανοί με τη κυβέρνηση Μπάιντεν-“Μας οδηγείτε σε πυρηνικό πόλεμο”!!-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Στα όρια τους και οι ίδιοι οι Αμερικανοί!!! 

Πλέον δεν είναι μόνο οι Ευρωπαίοι που βλέπουν την ζωή τους να αλλάζει επί τα χείρω εξαιτίας των αποφάσεων για αντιρώσικες κυρώσεις.

Αλλά και οι Αμερικάνοι πολίτες βλέπουν πως η ανερμάτιστη πολιτική του Μπάιντεν διαταράσσει την παγκόσμια ειρήνη και θέτει ζήτημα πρόκλησης επί της ουσίας ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος!!!

Είναι γνωστό άλλωστε πως ήδη και μέσα από το κόμματου Προέδρου των Η.Π.Α. έχει δημιουργηθεί ένα ισχυρό ρήγμα αποστασιοποίησης έως αποδοκιμασίας των όσων διαπράττονται ανεύθυνα και επικίνδυνα από τον Λευκό Οίκο.

Ενώ, όπως διαφαίνεται ξεκάθαρα πλέον και στον αμερικανικό λαό δεν υπάρχει η εσωτερική νομιμοποίηση για τις ενέργειες του Μπάιντεν αναφορικά με τη Ρωσία!!!

Οι επερχόμενες άλλωστε ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου πρόκειται να καθρεφτίσουν το κύμα αγανάκτησης των Αμερικανών απέναντι στο πρόσωπο του Μπάιντεν, με την αντιπολίτευση των Ρεπουμπλικάνων να διαμηνύει από τώρα ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει άλλο αυτό τον επικίνδυνο ολισθηρό δρόμο των ΗΠΑ!

Ιδού ένα δείγμα από τις διαμαρτυρίες των Αμερικάνων: 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares