Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ-ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!!-Αποδοκίμασαν τον Κ.Μητσοτάκη σε Θεσσαλονίκη-Κατερίνη-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την περιοδεία του στην Πιερία και μετέπειτα κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου και έδωσε το παρών σε εκδήλωση του 63ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου αντιμετώπισε τις αποδοκιμασίες των ανεμβολίαστων υγειονομικών τους οποίους έχει καταδικάσει στην φτώχεια μαζί με τις οικογένειές τους και στην επαγγελματική ανυπαρξία.

Κατά την αποχώρηση του Κ. Μητσοτάκη από το Ολύμπιον, ομάδα υγειονομικών σε αναστολή, βρέθηκε στην απέναντι πλευρά της πλατείας Αριστοτέλους.

«Αισχρός και ντροπή η κάθε αναστολή» φώναξαν προς τον πρωθυπουργό, ενώ η αστυνομία τους κράτησε σε απόσταση σα να ήταν επικίνδυνοι… περιθωριακοί.

Την ίδια αντιμετώπιση είχε ο πρωθυπουργός νωρίτερα και στην Κατερίνη.

Αίσχος και ντροπή κάθε αναστολή” φώναζε μερίδα υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή κατά την διάρκεια παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κατερίνη.

“Πάρτε πίσω τις αναστολές” ήταν ακόμη ένα σύνθημα που ζητωκραύγαζαν οι διαμαρτυρόμενοι. Αλλά δόθηκε εντολή να τους διώξουν!

 «Να παραιτηθεί και να φύγει από την χώρα. Τι φοβάται τις οικογένειες που πεινάνε;», άρχισαν να λένε πολίτες και συνέχισαν:

https://twitter.com/i/status/1590792950321070081

pronews.gr

Shares