Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Φλώριντα: Έφηβοι έκαναν «ντου» σε έπαυλη – έκλεψαν, έκαναν πάρτι και έστησαν κι αγώνα πυγμαχίας!

 

Οι Αρχές σημείωσαν ότι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δεν έδωσαν καμία συγκατάθεση για το πάρτι και φαινομενικά δεν είχαν καμία σχέση με τους νεαρούς. Στο σπίτι προκλήθηκαν ζημιές, ενώ εκλάπησαν και αρκετά αντικείμενα


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Έφηβοι στη Φλόριντα, σύμφωνα με τη «New York Post», μπούκαραν σε έπαυλη 8 εκατομμυρίων δολαρίων για να κάνουν πάρτι, ενώ λίγο μετά, αποφάσισαν να στήσουν και έναν αγώνα πυγμαχίας. Μάλιστα, οι «άτακτοι» νεαροί δημοσίευσαν και βίντεο με τα… κατορθώματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Γουόλτον δήλωσε ότι οι αστυνομικοί κλήθηκαν νωρίς το Σάββατο σε ένα σπίτι στην οδό Blackwater Street, μετά από καταγγελία για θόρυβο.

Κατά την άφιξη των αστυνομικών, οι περισσότεροι νεαροί είχαν αποχωρήσει από την έπαυλη, αλλά εικόνες από το πάρτι κυκλοφόρησαν στο Snapchat, στο Instagram και σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. «Αυτό που έγινε είναι παράνομο», ανέφερε το γραφείο του σερίφη σε ανάρτησή του στο Facebook τη Δευτέρα, κοινοποιώντας βίντεο με τα κυριότερα σημεία του πάρτι.

Πηγή: pentapostagma.gr

Shares