Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Final Four: Οδηγίες της Euroleague για τους φιλάθλους που θα πάνε στο Βελιγράδι

Final Four: Οδηγίες της Euroleague για τους φιλάθλους που θα πάνε στο Βελιγράδι

 

Η Euroleague εξέδωσε νέες οδηγίες για όσους φιλάθλους θα βρεθούν στο Βελιγράδι για το Final Four 2022


Νέες οδηγίες εξέδωσε η Euroleague για όσους φιλάθλους θα βρεθούν στο Βελιγράδι για το Final Four της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ. Συγκεκριμένα αναφέρει:
1. Να φτάσετε νωρίς στο γήπεδο για να μπείτε άνετα και εγκαίρως και να πανηγυρίσετε για την ομάδα σας. Οι πύλες θα ανοίξουν 2 ώρες και 45 λεπτά πριν το τζάμπολ του αγώνα.
2. Ακολουθείστε όλες τις οδηγίες των διοργανωτών, του σταφ και των τοπικών αρχών, ώστε όλοι να έχουν μια ευχάριστη εμπειρία στο γήπεδο.
3. Παραμείνετε στις θέσεις σας για τους αγώνες, αλλά και για την τελετή απονομής του τροπαίου, ώστε να μην χάσετε καμία δράση στο παρκέ. Δεν επιτρέπεται βγείτε έξω από τα προκαθορισμένα επιτρεπτά όρια. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε το προσωπικό ίσως σας ζητήσει να φύγετε από το γήπεδο και το γεγονός θα αναφερθεί στις τοπικές αρχές.
4. Να «φέρετε» μαζί σας την καλή συμπεριφορά και να διασκεδάσετε υποστηρίζοντας την ομάδα μας πάντα με σεβασμό. Οποιαδήποτε προσβλητική πράξη ή μήνυμα, ίσως έχει ως αποτέλεσμα να σας ζητηθεί να εγκαταλείψετε το γήπεδο και το γεγονός θα αναφερθεί στις τοπικές αρχές.
5. Μην φέρετε μαζί σας σημαίες μεγαλύτερες των 2sqm. Δεν επιτρέπονται βάσει της σερβικής νομοθεσίας.
6. Μην φέρετε πυροτεχνήματα. Δεν επιτρέπονται βάσει της σερβικής νομοθεσίας.
7. Μην έρθετε στο φάιναλ φορ αν δεν έχετε εισιτήριο για να μπείτε στο γήπεδο.

πηγή: fosonline.gr

Shares