Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Final 8: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Ηράκλειο

Final 8: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Ηράκλειο

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως θα ληφθούν δρακόντεια μέτρα, ώστε να μη συμβεί το παραμικρό.


Λίγες ώρες έμειναν πριν το πρώτο τζάμπολ του παρθενικού Final 8 Κυπέλλου στην Ελλάδα. Μάλιστα, η διεξαγωγή του θεσμού αποτελεί ένα σημαντικό στοίχημα για την Ομοσπονδία καθώς στο Ηράκλειο της Κρήτης θα βρεθούν οπαδοί οχτώ ομάδων.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως θα ληφθούν δρακόντεια μέτρα, ώστε να μη συμβεί το παραμικρό. Ουδείς χωρίς εισιτήριο δεν θα μπορεί να προσεγγίσει τα «Δύο Αοράκια», αφού θα γίνονται έλεγχοι εκατοντάδες μέτρα έξω από τις εισόδους.

H ανακοίνωση της ΕΟΚ:
Το πρώτο Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 8 είναι προ των πυλών. Εν όψει των προημιτελικών που αρχίζουν την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Ηρακλείου («Δύο Αοράκια»), οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα (13:45).

Κατά την προσέλευση των θεατών θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι εισιτηρίων και ταυτοπροσωπίας (αναγκαία η αστυνομική ταυτότητα), καθώς και σωματικοί έλεγχοι, τόσο στους εξωτερικούς χώρους, όσο και πριν την είσοδό τους στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων για να μην προκύψει συνωστισμός στις εισόδους και κατά τους ελέγχους.

Ο χώρος του γηπέδου θα βιντεοσκοπείται από κλειστό κύκλωμα ασφάλειας, τόσο εσωτερικά, όσο και περιμετρικά».

Πηγή: fosonline.gr

Shares