Δευτέρα , 1 Μαρτίου 2021
Τελευταία Νέα

“Φιλική”κόντρα Βελόπουλου και Aμερικανού πρέσβη – Δείτε τι έγινε!

Ακολούθησε απάντηση του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου σε ανάρτηση του Αμερικανού πρέσβη…

“Φιλική” κόντρα ξέσπασε στον ιστότοπο του Twitter μεταξύ του Προέδρου της Ελληνικής λύσης Κυριάκου Βελόπουλου και του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα Τζέφρι Ρος Πάιατ!

Ο Αμερικανός πρέσβης σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στον ιστότοπο Twitter ανέφερε τα εξής:

«Visit the beautiful island of Syros, talk to the workers
@ONEXShipyards, watch the economy of the island come back to life as I have, and you will see a very different story. This is not about manufactured differences – it is about interests and values that Greece & the US share»

«Επισκεφθείτε το όμορφο νησί της Σύρου, μιλήστε με τους εργάτες
@ONEXShipyards, παρακολουθήστε την οικονομία του νησιού να ζωντανεύει όπως έχω, και θα δείτε μια πολύ διαφορετική ιστορία. Δεν πρόκειται για κατασκευασμένες διαφορές – πρόκειται για ενδιαφέροντα και αξίες που μοιράζονται η Ελλάδα και οι ΗΠΑ»

Παράλληλα στην δημοσίευση του υπήρχε και το tweet του Κυριάκου βελόπουλου το οποίο ανέφερε:

«Ερώτηση στην κυβέρνηση: Γιατί χαίρεστε; Δεν μπορούσαν οι Έλληνες να έχουν τα ναυπηγεία δικά τους;Χιλιάδες χρόνια είχαμε ναυπηγεία και ναυσιπλοΐα, χρειάστηκαν σαράντα χρόνια για να τα διαλύσετε όλα. Πραγματικά χαίρεστε γιατί πλέον ανήκουν σε άλλους και όχι σε Έλληνες;»

 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης Κυριάκος Βελόπουλος έσπευσε σχολιάσει το εν λόγω tweet με τα εξής:

«Κύριε πρέσβη, δεν διαφωνώ για όλα τα ωραία που γράφετε ,ωστόσο θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω στο γεγονός ότι όταν εμείς είχαμε ναυπηγεία κάποιοι άλλοι δεν ήξεραν τι θα πει πλοίο. Έχουμε το μεγαλύτερο εμπορικό στόλο, και οι κυβερνήσεις μας δολοφόνησαν τα ναυπηγεία μας. Αυτό είπα.»

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα αντιπαρατίθεται σε ήπιους ομολογουμένως τόνους, σε ανάρτηση του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης!

Δείτε την προηγούμενη αντιπαράθεση του Κ.Βελόπουλου και του Αμερικανού Πρέσβη

ΜΠΡΑΒΟ στον ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ! ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ τον Αμερικανό Πρέσβη – Έτσι κάνουν οι Έλληνες…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares