Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Φιλανθρωπικό τουρνουά Focus FM – Κυριακή 5 Ιουνίου

Ο Focus FM 103.6 και όλοι οι φίλοι του παίζουν μπάλα για καλό σκοπό! Την Κυριακή 5/6 στις 16:00 συναντιόμαστε στα γηπεδάκια του Νικολούδη, για ένα μοναδικό τουρνουά 5Χ5 και στηρίζουμε τους υγειονομικούς σε αναστολή!


ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ, είτε κατεβάσετε ομάδα, είτε απλά θέλετε να έρθετε για να μας γνωρίσετε από κοντά και παράλληλα (όσοι επιθυμείτε) να στηρίξετε εμπράκτως τον αγώνα των υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας!
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν περίπου στις 17:00 και στο περιθώριο της αγωνιστικής δράσης θα υπάρχουν ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ πεντανόστιμα σουβλάκια, παγωμένα αναψυκτικά, υπέροχα γλυκά και πολλές εκπλήξεις με δωράκια για όλους τους ακροατές!
ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5:
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο τουρνουά μας με μήνυμα που θα στείλετε στο Instagram του Focus Fm 103,6:

https://www.instagram.com/focusfm103.6/?hl=el γράφοντας το όνομα της ομάδας και το όνομα και το τηλέφωνο του αρχηγού της ομάδας σας!
ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ:
Κάθε ομάδα μπορεί να έχει από 5 έως και 8 άτομα και ο κάθε αγώνας θα έχει διάρκεια 30 λεπτά! ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/6/22
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: 5€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: ΔΩΡΕΑΝ
Φορέστε την καλή σας διάθεση και ελάτε να περάσουμε καλά!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας:
Ελληνικά Μάρκετ, Ζαχαροπλαστεία Παπασωτηρίου, Meating Place Διδασκάλου, Ασφάλειες Kalypsis, VoiceNews.gr, Υδραυλικός Χάρης, Κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης Οικοανταλλακτική, Fair Play tennis club, Βιολογικός Καθαρισμός αυτοκινήτων Auto Clean, Απολυμάνσεις απεντομώσεις Nord pest, Ταπητοκαθαριστήρια Γιαννέλας.

Shares