Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Φέντερερ: «Δεν χρειάζομαι το τένις. Χαίρομαι με τα μικρά πράγματα»

Ο Ρότζερ Φέντερερ αναφέρθηκε στην απουσία του από την αγωνιστική δράση εδώ και έναν χρόνο λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει.


Στις μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητας παραδέχτηκε ο Ρότζερ Φέντερερ ότι έχει στρέψει πλέον την προσοχή του και όχι στο τένις.

Ο διάσημος τενίστας απουσιάζει από την αγωνιστική δράση εδώ και περίπου έναν χρόνο και σε δηλώσεις του παραδέχτηκε πως απολαμβάνει πια τα μικρά πράγματα στη ζωή.

 

«Μου αρέσει να κερδίζω αλλά αν δεν είσαι πλέον ανταγωνιστικός τότε είναι καλύτερα να σταματήσεις. Δεν νομίζω ότι χρειάζομαι το τένις, χαίρομαι με τα μικρά πράγματα, όπως όταν ο γιος μου κάνει κάτι καλά ή η κόρη μου όταν παίρνει ένα καλό βαθμό στο σχολείο.

Το τένις είναι μέρος της ζωής μου, αλλά όχι ολόκληρη η ταυτότητα μου. Θέλω να παραμένω επιτυχημένος, να βάζω όλη μου την ενέργεια στις επιχειρήσεις μου, παρότι μερικές φορές δίνω περισσότερα από όσα θα έπρεπε. Ξέρω ότι μια επαγγελματική καριέρα ενός αθλητή δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα και δεν με πειράζει, το αναγνωρίζω», σημείωσε σχετικά.

Πηγή: fosonline.gr

Shares