Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022

Fake news οτι ο Λαβρόφ υπέστη καρδιακό επεισόδιο στο Μπαλι

Βαρύτατες οι ευθύνες για τα ρωσικά δίκτυα που έπεσαν στη “δυτική” παγίδα.


Με τον πλέον αστείο τρόπο διαψεύστηκε η είδηση-“βόμβα” που μεταδόθηκε από δυτικά πρακτορεία και μιλούσε για την υποτιθέμενη νοσηλεία του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ.

Την είδηση μάλιστα ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ για αρκετά λεπτά την αναπαρήγαγαν και μεγάλα ρωσικά δίκτυα (βλ. Russia Today και Spuntik) δίχως να μπουν στον κόπο να απευθυνθούν στην ρωσική αντιπροσωπεία για τους G20 στην Ινδονησία.

Έτσι την κατάσταση στα χέρια της πήρε άμεσα η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα, η οποία σχεδόν…”εισέβαλε” στο μπαλκόνι του Λαβρόφ με σκοπό να τον βγάλει βίντεο και να αποδείξει ότι είναι καλά στην υγεία του!

«Ο Σεργκέι και εγώ βλέπαμε μία κασέτα εδώ στην Ινδονησία και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας: Νοσηλεύεται, φυσικά πρόκειται για αεροβασίες ψευδών ειδήσεων. Λοιπόν περιμένετε για μία παγκόσμια αποκλειστικότητα», δήλωσε η ίδια τραβώντας το βίντεο σε live μετάδοση από το Telegram.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα του…χαλαρού Λαβρόφ με την βερμούδα και το κοντομάκινο μπλουζάκι του να μελετά την ομιλία του στους G20.

 

 

el.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares