Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Φαίη Σκορδά σε Κώστα Φραγκολιά: «Δεν λες την άποψή σου για ένα τόσο γενικό θέμα βάσει δικών σου εμπειριών»

“Παίρνει κάθε μήνα επίδομα στη ΔΕΗ του ή σε όποια εταιρία χρησιμοποιεί. Να προσέχουμε γενικά τι λέμε”.

Η συζήτηση για τα όσα είπε ο Κώστας Φραγκολιάς μέσα από το Happy Day για τα επιδόματα και τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχθηκε, άνοιξε στο Πρωινό μας κι η ομάδα σχολίασε τα όσα συνέβησαν.

«Ο Κ. Φραγκολιάς είπε να μειώσουν τους φόρους και του λέει η Τίνα Μεσσαροπούλου τους παίρνουν τους φόρους για να δίνουν επιδόματα και λέει ότι δεν έχει πάρει κανένα επίδομα. Παίρνει κάθε μήνα επίδομα στη ΔΕΗ του ή σε όποια εταιρία χρησιμοποιεί. Να προσέχουμε γενικά τι λέμε. Όλοι παίρνουμε μια ενίσχυση δίκαιη ή άδικη, σωστή ή λάθος» είπε αρχικά ο Άγγελος Βουράκης αναφέροντας ότι χρειάζεται να έχει μελετήσει κάποιος ένα θέμα για να εκφέρει άποψη.

«Δεν λες την άποψή σου για ένα τόσο γενικό θέμα βάσει δικών σου εμπειριών κι επειδή εγώ έκανα τρεις δουλειές, για αυτό το λόγο θα πρέπει να το κάνουν όλοι. Ήταν λίγο απολογητικό. Είναι άλλο να έχω μια θέση για το πως πρέπει να είναι σωστά τα πράγματα και τι πιστεύω για τα επιδόματα, τους νέους, τους πτυχιούχους και το εργασιακό περιβάλλον κι άλλο τι έχει κάνει ο καθένας μας. Δεν είναι αυτό το μέτρο σύγκρισης» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

«Τα νέα παιδιά είναι σε απελπισία. Δεν βρίσκουν δουλειά, φεύγουν στο εξωτερικό και δουλεύουν υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Σε αυτά τα παιδιά σκύβεις από πάνω και τα βοηθάς, δεν τα κρίνεις τόσο αυστηρά» ήταν το τελευταίο σχόλιο που έκανε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

 

πηγή: zappit.gr

Shares