Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Φαίη Σκορδά: Η ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από τον Ant1

Μετά από εννέα χρόνια η Φαίη Σκορδά αποχώρησε από τον Ant1.

Η εκπομπή το μεσημέρι της Παρασκευής (8-07) έριξε αυλαία και όλοι ήταν μουδιασμένοι! Ο σταθμός λίγες ώρες αργότερα με μια λιτή επιστολή ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας με τη Φαίη.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια υπήρξε για 9 χρόνια στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 και αποτελούσε μέλος της οικογένειάς του.
Ο σταθμός την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα», αναφέρει!

Το ίδιο βράδυ η Φαίη έκανε την πρώτη της ανάρτηση και «μίλησαν» οι φωτογραφίες της!

«Αληθινές αγκαλιές❤️
Αυτό κρατάω …», έγραψε η ίδια.

«Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα να πω…», είπε η Φαίη στην τελευταία της εκπομπή και ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 για τα εννιά με δέκα χρόνια που ήταν στο κανάλι και τη στήριξη που είχε μέχρι την τελευταία στιγμή και… συγκινήθηκε!

Με βουρκωμένα μάτια είπε: «Μέσα σε ένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτά τα 9-10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη θέλω να κλείσει αυτή η σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι πραγματικά οικογένεια. Γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά σε αγκαλιάζουν.


Να ευχαριστήσω αυτή την ομάδα, σας κοιτώ όλους στα μάτια αυτές τις μέρες. Δεν έχει καμία σημασία, γιατί αυτό που μένει στο τέλος είναι μόνο μια αγκαλιά. Χθες κοιτούσα την Λίτσα και δεν άντεχα. Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι».

 

πηγή: gossip-tv.gr

Shares