Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Facebook, Instagram και WhatsApp: Το μεγάλο «κρασάρισμα» – Πάνω από 2,5 ώρες εκτός λειτουργίας

 

Το Facebook και τα «αδερφάκια» του, Instagram και WhatsApp, «έπεσαν», λίγο μετά τις 18:30 ώρα Ελλάδας – Μόνο εκτιμήσεις υπάρχουν έως τώρα για τις πιθανές αιτίες


Το μεγαλύτερο «κρασάρισμα» από την εποχή που έγινε προσβάσιμο σε κάθε άνθρωπο στον πλανήτη, πίσω το 2006, «ζει» σήμερα Δευτέρα το Facebook, καθώς και οι υπόλοιπες πλατφόρμες που βρίσκονται υπό την ιδιοκτησία του.

Λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα της Δευτέρας, όσοι Έλληνες χρήστες επιχείρησαν να μπουν στο social μέσο για να δουν τις ενημερώσεις ή τα μηνυματά τους στο Messenger, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το μήνυμα: «Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτό τον ιστότοπο» και κάπου εκεί, ξεκίνησε το χάος!

Όσοι μάλιστα είναι χρήστες κι άλλων πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης και αναζήτησαν σε αυτές τρόπο επικοινωνίας, γνώρισαν νέες «δυσάρεστες» εκπλήξεις, καθώς τόσο το Instagram όσο και το WhatsApp ξεκίνησαν να αντιμετωπίζουν – ταυτόχρονα με το Facebook – το ίδιο πρόβλημα. Όσοι επιχειρούσαν να συνδεθούν μέσω υπολογιστή, απλά έβλεπαν το μήνυμα «Site down», ενω στις κινητές συσκευές αδυνατούσαν να δουν ενημερώσεις και νέα μηνύματα. Το κοινό όλων αυτών των πλατφορμών είναι πως, απλά, ανήκουν στην ίδια «οικογένεια», αυτή του Facebook.

Πηγή: protothema.gr

Shares