Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Έξω φρενών ο Δήμαρχος Ορεστιάδας για την απαράδεκτη συμπεριφορά της κ.Σακελλαροπούλου….

Μια “περίεργη” ανάρτηση που προκάλεσε πάρα πολλά ερωτηματικά, έκανε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, παραμονές της επίσκεψης ανήμερα του Πάσχα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στις Καστανιές, ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.


Συγκεκριμένα, ο κ.Μαυρίδης δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, όπου συνέχεια ανεβάζει αναρτήσεις επί παντός επιστητού, μια φωτογραφία του με τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και έγραψε, φυσικά όπως πάντα με… κεφαλαία γράμματα, τα εξής:

“ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ “ΠΡΟΕΔΡΕ,Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΑΣ”, ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ:
-ΔΗΜΑΡΧΕ, Δ Ι Κ Η ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ”.

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως η συγκεκριμένη κίνηση του δημάρχου Ορεστιάδας αποτελεί ξεκάθαρη αιχμή και έκφραση έντονης δυσαρέσκειας, για το γεγονός ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε χθες την περιοχή και τον δήμο που ο ίδιος προίσταται, αλλά δεν την υποδέχθηκε ο ίδιος όταν προσγειώθηκε με το στρατιωτικό ελικόπτερο Σινούκ στο δημοτικό στάδιο της πόλης, ούτε την συνόδευσε κατά την επίσκεψη της στις Καστανιές. Όπως άλλωστε μπορούσε να διαπιστώσει κανείς τόσο από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα όσο και τα τηλεοπτικά πλάνα της κρατικής ΕΡΤ, ο Βασίλης Μαυρίδης… δεν υπήρχε πουθενά.

Όπως δεν υπήρχε και κανένας άλλος θεσμικός εκπρόσωπος της περιοχής, παρά μόνο οι στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές. Μαζί φυσικά με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο που την συνόδεψαν. Χαρακτηριστικό και ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι και ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ.Δαμασκηνός, την συνάντησε για ελάχιστα λεπτά, αν όχι δευτερόλεπτα, στο δημοτικό στάδιο Ορεστιάδας κατά την προσγείωση της.

Για τον δήμαρχο Ορεστιάδας… σαν να μην έγινε

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι ο δήμαρχος Ορεστιάδας κ.Μαυρίδης εξέφρασε με αυτό τον τρόπο την έντονη ενόχληση του, για το γεγονός ότι βρέθηκε στον δήμο του η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου αλλά τον.. αγνόησε. Από το απόγευμα άλλωστε του Μεγάλου Σαββάτου ως και χθες αργά το βράδυ, στην προσωπική του σελίδα στο facebook που “ανεβάζει” ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, ακόμα και επουσιώδη και ελάχιστης σημασίας θέματα έως… ανοησίες, δεν ανέφερε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην περιοχή του δήμου Ορεστιάδας. Σαν μην μην βρέθηκε δηλαδή στον δήμο της η Ανώτατη Πολιτειακή Άρχων της χώρας και μάλιστα για πρώτη φορά και στο πρώτο της επίσημο ταξίδι εκτός Αθηνών.

Πάλι καλά που δεν έγραψε και κανένα… Άντε γειά, όπως είχε κάνει τον Ιανουάριο του 2015, όταν ο τότε Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επίσης είχε επισκεφθεί τις Καστανιές προεκλογική περίοδο και παρ΄ότι αρχικά είχε ανακοινωθεί πως θα βρεθεί μέσα στην Ορεστιάδα, τελικά έφυγε για την Αλεξανδρούπολη και ο κ.Μαυρίδης έγινε… Τάκης Τσουκαλάς γράφοντας στο προφίλ του την συγκεκριμένη φράση. Τώρα δεν το… τόλμησε, γιατί τουλάχιστον αντιλήφθηκε πως κάτι τέτοιο, από την στιγμή που είναι εκτός από δήμαρχος Ορεστιάδας και Πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜ-Θ, θα ήταν πολύ… βαρύ.

 

e-evros.gr

Shares