Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην προανακριτική της Novartis: Αναστέλλουν τις κλήσεις για τους δήθεν υπόπτους…..

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis έροχνται στο φως, καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι αναστέλλονται άρον – άρον οι κλήσεις στους δήθεν υπόπτους, μετά τις τρομερές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών.

Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη για το πρωτοφανές σκάνδαλο αφαίρεσης της έκθεσης δίωξης του οργανωμένου εγκλήματος από την δικογραφία! Γεγονός που δεν έχει προηγούμενο στην μεταπολίτευση. Φυσικά η εξήγηση περί λάθους δεν έπεισε κανέναν, αφού σε έναν όγκο 200.000 σελίδων, ο νοσηρός εγκέφαλος αυτού του ανοσιουργήματός, προφανώς πίστευε ότι οι δήθεν ύποπτοι δεν θα προλάβαιναν να αντιληφθούν τι είχε συμβεί. Η κωμική προθεσμία των 10 ημερών που έδωσε η επιτροπή στους δήθεν ύποπτος για να μελετήσουν την δικογραφία όμως, δικαιώνει όσους μιλούν για άθλια μεθόδευση με σκοπό να φυγαδευτούν οι πραγματικοί ένοχοι του σκανδάλου Novartis.

Σύμφωνα με όσες πληροφορίες αναφέρει το newsbreak.gr παράλληλα μετά την ευθεία βολή του προϊσταμένου της εισαγγελίας πρωτοδικών κύριου Ιωαννίδη κατά των μελών της επιτροπής ότι παρανομούν, ο πρόεδρος της επιτροπής υπό καθεστώς πανικού έστειλε αίτημα στο επιστημονικό συμβούλιο της Βουλής για να αποφανθεί περί της νομιμότητας της ίδιας της διαδικασίας! Μα όταν ο ίδιος ο προϊστάμενος της εισαγγελίας αποκαλύπτει πως την ίδια υπόθεση την έχει παραπέμψει αυτοπροσώπως στην τακτική Δικαιοσύνη, τι ακριβώς να αποφανθεί το επιστημονικό συμβούλιο; Το αυτονόητο; Δηλαδή αμφισβητούν την ένορκη κατάθεση ενός λειτουργού της δικαιοσύνης με κορυφαία θεσμική θέση;

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η ενέργεια αυτή αποτελεί απέλπιδα προσπάθεια των μελών της πλειοψηφίας για να βρουν διέξοδο, ώστε να γλιτώσουν διά του επιστημονικού συμβουλίου από τα κρίματα τους.

Το γεγονός όμως ότι η απόκρυψη της επίμαχης έκθεσης της δίωξης του οργανωμένου εγκλήματος της ελληνικής αστυνομίας, η οποία γκρεμίζει την ίδια την διεύρυνση του κατηγορητηρίου, επιβεβαιώθηκε από την ίδια την επιτροπή, σφίγγει τον κλοιό γύρω απο τους πραγματικούς σκευωρούς. Η σημερινή αποκάλυψη μάλιστα της εφημερίδας Δημοκρατία, ότι αυτή η έκθεση που η επιτροπή αφαίρεσε από την δικογραφία, επιχειρήθηκε να χρεωθεί ως έγγραφο ιδιώτη, είναι βέβαιον ότι θα επισύρει την παρέμβαση της δικαιοσύνης ώστε να αποκαλυφθούν οι νοσηροί εγκέφαλοι που βίασαν το ίδιο το πολίτευμα προκειμένου να συγκαλύψουν οικονομικά εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού.

Shares