Σάββατο , 14 Δεκεμβρίου 2019
Τελευταία Νέα

Εξέλιξη-σοκ για τον Νίκο Μουτσινά! Αγωγή-μαμούθ για την μεταγραφή στον ΣΚΑΪ. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο παρουσιαστής…

Στα πρόθυρα… εγκεφαλικού βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς βλέποντας ξαφνικά να ξεκινά ένας πόλεμος με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη με αφορμή την μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς, όπως φαίνεται, η ώρα της… διεκδίκησης του παρουσιαστή-ηθοποιού από το Open, έφτασε!

Σύμφωνα με όσα γράφει η Reallife, το Open κατέθεσε αγωγή κατά του παρουσιαστή για το «σπάσιμο» του συμβολαίου και διεκδικεί τη ρήτρα ύψους 200.000 ευρώ, αλλά και διαφυγόντα κέρδη.

Το επιχείρημα του σταθμού είναι ότι η απόφαση του παρουσιαστή να αποχωρήσει για τον ΣΚΑΪ μέσα στο καλοκαίρι δεν άφησε χρόνο στο Open να καλύψει το κενό με άλλο πρόγραμμα υψηλών αξιώσεων, ενώ προκάλεσε ζημία σε οικονομικό επίπεδο καθώς χάθηκαν διαφημιστικά έσοδα, που, σύμφωνα με την αγωγή μπορεί να φτάνουν έως και τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ σε επίπεδο σεζόν.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί βόμβα, καθώς βάζει στο κάδρο και τον ΣΚΑΪ που φέρεται να δέχθηκε να καλύψει τη ρήτρα για την «αρπαγή» του παρουσιαστή, αλλά τώρα βρίσκεται αντιμέτωπο με μια πολλαπλάσια χρηματική διεκδίκηση. Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στα δικαστήρια με τον Νίκο να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση…

 

patkiout.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares