Κυριακή , 9 Μάϊος 2021
Τελευταία Νέα

Εξελίξεις με την εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Ζητούν χρήματα από τον αδελφό της για να επιστρέψει σπίτι

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη από το Κορωπί, η οποία εξαφανίστηκε στις 16 Οκτωβρίου, αναμένεται να καταθέσει μήνυση για εκβιασμό και απάτη τις επόμενες ημέρες…

Ο αδελφός της κοπέλας έχει δεχθεί τις τελευταίες ημέρες SMS με τα οποία του ζητούν χρήματα, προκειμένου η 19χρονη να γυρίσει στο σπίτι της.

Η κοπέλα έφυγε από το σπίτι της το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου για να πάει σε κατάστημα στην Παιανία, όπου θα περνούσε από συνέντευξη για εργασία, και δεν επέστρεψε.

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης, Τάσος Ντούγκας, στην τηλεόραση του Star, έχει κατατεθεί ήδη μήνυση για αρπαγή. «Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι η Άρτεμις δεν λείπει από το σπίτι με τη θέλησή της. Κάτι συνέβη και έφυγε», τόνισε ο κ. Ντούγκας.

Η άτυχη κοπέλα την ημέρα που χάθηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, άσπρα παπούτσια, γαλάζιο πουκάμισο με λευκές ρίγες και ένα μαύρο backpack . Οι γονείς της κάνουν έκκληση να βρεθεί σύντομα το παιδί τους και όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares