Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ με Μέσι: Δεν ισχύει η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ και μπορεί να φύγει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα…

Στα άκρα φαίνονται ότι οδηγούνται οι σχέσεις ανάμεσα σε Λιονέλ Μέσι και Μπαρτσελόνα, καθώς όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Αργεντινός προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα»…

Τα βλέμματα όλων το τελευταίο διάστημα είναι στραμμένα στη Μπαρτσελόνα, μετά την απόφαση -σοκ- του Λιονέλ Μέσι να αφήσει τους «μπλαουγκράνα». Ολοι περιμένουν με μεγάλη αγωνία την απόφαση που θα πάρει ο Αργεντινός.

Ωστόσο, μόνο εύκολη δεν φαίνεται να είναι η προσπάθεια του 33χρονου επιθετικού να αποχωρήσει από την Μπάρτσα, καθώς ο σύλλογος της Καταλονίας δεν μοιάζει διατεθειμένος να του ανοίξει διάπλατα τις πόρτες τις εξόδου για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Ο Αργεντινός, πριν από λίγες ημέρες, μέσω burofax, ζήτησε να τον αφήσει ελεύθερο ο σύλλογος και να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η διοίκηση, ωστόσο του υπενθύμισε ότι υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του ύψους 700.000.000 ευρώ!

Βέβαια, αυτό όπως αναφέρει η «Sport», δεν φαίνεται πως ισχύει για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε (δηλαδή το 2019/20) και ένας ενδιαφερόμενος σύλλογος που θα θέλει να τον αποκτήσει, δεν θα χρειαστεί να καταβάλλει αυτό το τεράστιο ποσό. Μάλιστα, αυτό σημαίνει ότι ο Μέσι μπορεί να «σπάσει» το συμβόλαιο και να υπογράψει ως ελεύθερος σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί εκείνος, χωρίς να πληρώσει την ρήτρα των 700 εκατομμυρίων.

Αντιδρά ο Μπαρτομέου με burofax

Πάντως ο Αργεντινός σταρ, θέλει να μιλήσει και να συμφωνήσει σε μια φιλική έξοδο, μιας και τη δεδομένη στιγμή επιθυμεί διακαώς να παίξει στη Μάντσεστερ Σίτι. Από την άλλη, οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα, είναι διατεθειμένοι να τραβήξουν την υπόθεση.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα επικοινωνούν με τον Λιονέλ Μέσι, μέσω μηνυμάτων, προκειμένου να βρουν την «χρυσή τομή» και να κάνουν τον 33χρονο άσο να αλλάξει γνώμη. Πάντως, ο παίκτης από την πλευρά του φαίνεται ανένδοτος, καθώς ενημέρωσε τη διοίκηση ότι δεν θα δώσει το παρών στις σημερινές (30/08) ιατρικές εξετάσεις του συλλόγου.

Βλέποντας την τροπή που παίρνει η υπόθεση του «Λίο», ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, θα στείλει ένα άλλο burofax στον Μέσι και τους συμβούλους του σήμερα το απόγευμα (30/08), θα του υπενθυμίσει ότι έχει έγκυρο συμβόλαιο και ότι επομένως θα πρέπει να παρευρεθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ για Covid-19.

Πάντως το σοκ της αποχώρησης του Μέσι από την Μπαρτσελόνα είναι μεγάλο και ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης, αγωνιά για να δει τελικά σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Shares