Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Eξαρθρώθηκε καρτέλ στην Σαντορίνη που «έριχνε» κοκαΐνη στο νησί….

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις συλλήψεις και έφοδοι σε τουλάχιστον τρία σπίτια όπου βρέθηκαν κοκαΐνη, κάνναβη και χρήματα


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στη Σαντορίνη για την εξάρθρωση καρτέλ που έριχνε κόκα και άλλα ναρκωτικά στο νησί του ηφαιστείου. Μέχρι στιγμής τα «λαγωνικά» της τμήματος Ασφαλείας Σαντορίνης με τη βοήθεια του Λιμενικού κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες σε τρία άτομα, να κάνουν εφόδους σε τουλάχιστον τρία σπίτια και να βρουν κοκαΐνη, κάνναβη και χρήματα.

Η επιχείρηση εξελίσσεται σε τρία επίπεδα με πρώτο την έφοδο πάνω στη συναλλαγή, δεύτερο επίπεδο τον εντοπισμό των χώρων- καβάντζα που έκρυβαν τα ναρκωτικά και τρίτον τον εντοπισμό όλων των ατόμων που συμμετείχαν στο καρτέλ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ασφάλεια Σαντορίνης, κατάφερε καίριο πλήγμα σε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών στο κοσμοπολίτικο νησί ενώ δεν αποκλείουν καθ εκπλήξεις σε ό,τι έχει να κάνει με τα πρόσωπα μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί ένας Έλληνας, μια Ρωσίδα και ένας Αλβανός ενώ μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις.

 

πρωτο θεμα

Shares