Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Έξαλλος τραγουδιστής με Φαίη: “Βρε ας μου έλεγαν ότι θα πάω στο Χόλιγουντ… στη Φαίη Σκορδά δεν ξαναπάω!”….

“Βρε ας μου έλεγαν ότι θα πάω στο Χόλιγουντ!”


Σε μια συνέντευξη… έξω από τα δόντια, ο Τριαντάφυλλος μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής “Μεσημέρι Yes”. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στον “πόλεμο” που κατά καιρούς έχει δεχθεί ενώ παραδέχθηκε πως ουδέποτε θα πήγαινα ξανά καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

“Είμαι 42 χρονών” πρόδωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής, προσθέτοντας πως “έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τα 17 μου”.

“Άρα ο Βασίλης Καρράς πρέπει να είναι 1850 χρονών, ο Νότης Σφακιανάκης 250…” σημείωσε στη συνέχεια ο Τριαντάφυλλος. “Από αρνητικές κριτικές έχω ακούσει ότι μπορεί κανείς να φανταστεί. Ότι έβαφα το μάτι μου, φοράω ψηλά παπούτσια και μέσα πάτους για να ψηλώωσω. Εν τω μεταξύ, όμως, παιδιά δεν είμαι κοντούλης! Είμαι μια χαρά στο ύψος, 1.80”.

“Μπορεί να μου έχουν στοιχίσει πράγματα που έχω δηλώσει αλλά το ευχαριστιέμαι. Γεννήθηκα άντρας, αντράκι και ότι θέλω θα το πω και ότι γίνει ας γίνει” δήλωσε, επίσης, ο Τριαντάφυλλος. “Με την Νατάσα Θεοδωρίδου δεν υπάρχει παρεξήγηση. Είναι εκπληκτική τραγουδίστρια, την αγαπάω και μ’ αγαπάει. Είμαστε μια χαρά και σε κάποιους αυτό δεν αρέσε”.

“Σε κάτι άλλους δεν αρέσει που μιλάμε με την Νατάσα… Δημοσιογράφους, δεν ξέρω… Σε σκόρδα, σε κρεμμύδια, σε μπαχαρικά, δεν ξέρω… Αλλά να είναι ψημμένα, όχι ωμά γιατί τα ωμά μυρίζουν” συνέχισε σε ιδιαίτερο τόνο ο γνωστός τραγουδιστής.

Όταν, δε, η δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν θα βρισκόταν ξανά στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: “Δεν θα πήγαινα ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ ξανά στη Φαίη Σκορδά. Βρε ας μου έλεγαν ότι θα πάω στο Χόλιγουντ, δεν θα πήγαινα ποτέ και για κανέναν λόγο”.

“Να είναι καλά το κορίτσι, να κάνει την εκπομπή της και να έχει την υγεία της, την οικογένεια της και τα παιδάκια της απλά εγώ δεν θα πήγαινα στην εκπομπή της. Έχω μάθεις πως και τους εχθρούς μας πρέπει να τους αγαπάμε και να λέμε να είναι καλά” κατέληξε ο Τριαντάφυλλος.

 

https://www.youtube.com/watch?v=r4ttFnbCFQw&feature=emb_title

 

 

zappit

Shares