Σάββατο , 25 Ιανουαρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ : Παλιομόγγολοι δεν φταίτε εσείς αλλά…

Δεν είναι η πρώτη φορά που Τούρκοι απειλούν Έλληνες ψαράδες  στα Ίμια

Συγκεκριμένα το βίντεο δείχνει τους Τούρκους να  φωνάζουν απειλητικά απέναντι στους Έλληνες ψαράδες κάνοντας τους νόημα να φύγουν, με τους πρώτους να συνεχίζουν να τους εκφοβίζουν και να κινούνται απειλητικά δίπλα τους .

Το εν λόγω ελληνοτουρκικό  σκηνικό εκτυλίχθηκε στα Ίμια σε μια περιοχή που αποτελεί κόκκινο πανί  μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας.

Στο παρακάτω βίντεο ο καπετάνιος ακούγεται να καλεί το λιμεναρχείο και να αναφέρει ότι οι Τούρκοι έχουν σηκώσει όπλο ,κάτι το οποίο όμως δεν γίνεται αντιληπτό στο παρακάτω βίντεο καθώς ο Έλληνας καπετάνιος  την στιγμή που τραβούσε το  βίντεο έτρεξε να κρυφτεί ,προκειμένου να διασφαλίσει την σωματική του ακεραιότητα.

Ωστόσο έχουν συμβεί άπειρα παρόμοια περιστατικά με την κυβέρνηση να συνεχίζει να αδιαφορεί παρά τις αναφορές από τις  τοπικές αρχές για την προκλητική δράση των Τούρκων.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλος έδωσε τη  δική του αιχμηρή απάντηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και ανέφερε ότι κάποια στιγμή η προκλητική δράση της Τουρκίας πρέπει να σταματήσει.

Δείτε το βίντεο:

Νεο βιντεο στα Ιμια 2020 ιανουαριο τουρκη βγαζουνε οπλα στουσ ελληνεσ ψαραδεσ καλυμνιουσ βασιλη λυρα…… κοινοποιηστε το να το δουνε ολη το κρατοσ απων ολα στον αυτοματο καθε χρονο τα ιδια στα ιμια……

Gepostet von Mixalis Katsinis am Dienstag, 14. Januar 2020

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares