Τετάρτη , 25 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Έξαλλος ο Βελόπουλος με την εφημερίδα «Καθημερινή»! ΕΙΝΑΙ ΆΘΛΙΟΙ…

Έξαλλος ο Βελόπουλος με την εφημερίδα «Καθημερινή»! ΕΙΝΑΙ ΆΘΛΙΟΙ...

Έξαλλος ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης…

Άνω ποταμών ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος με επαίσχυντο σκίτσο κατά της Ορθοδοξίας.

Η εν λόγω εφημερίδα Κυκλοφόρησε ένα σκίτσο στο οποίο απεικονίζονται δύο ιερωμένοι οι οποίοι τραβούν προς το μέρος του με τον γνωστή πρακτική της «αλίευσης» ενώ στο κάτω μέρος του σκίτσου αναγράφονται τα εξής:

ΩΠΑ! Έπιασα έναν Κουμουτσάκο
ΠΕΤΑ ΤΟΝ! Αν τρωγόταν θα τον είχε φάει ο Κυριάκος.
ΜΗ ΤΟ ΛΕΣ! Μπορεί να μην ξέρει πως να τον μαγειρέψει…

Έξαλλος ο Βελόπουλος με την εφημερίδα «Καθημερινή»! ΕΙΝΑΙ ΆΘΛΙΟΙ...

Υπενθυμίζουμε πως Ιδιαίτερα έντονη δυσφορία προκάλεσε στους κύκλους του Μαξίμου η κίνηση του αν. υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου ο οποίος έσπευσε να λάβει τη Θεία Κοινωνία, χωρίς να τον απασχολούν τα ανύπαρκτα μέτρα προφύλαξης κατά του κορονοϊού.

Ως «θύμα» κάποιων επιτήδειων εκκλησιαστικών κύκλων, που ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα προς τους επιστήμονες, παρουσιάζεται τώρα ο αν. υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος προκάλεσε πολιτικό ζήτημα με την παρουσία του στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας στο Ψυχικό.

Τα γνωστά δηλαδή επικοινωνιακά “τερτίπια” της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας η οποία μεταφράζει όλες τις κινήσεις των στελεχών της, κυβερνητικών και μη, «κατά το δοκούν» και με γνώμονα πάντα τον ανθελληνικό και αντιχριστιανικό χαρακτήρα που έχει αποδείξει ότι την διέπει.

Βέβαια όλη αυτή η δυσφορία και αναστάτωση πηγάζει από το γεγονός ότι δεν είχε γίνει ευθύς εξαρχής δεκτή η πρόταση νόμου του προέδρου της Ελληνικής Λύσης και του προέδρου της Κυριάκου Βελόπουλου, για για επιβολή κυρώσεων ρατσιστικού μίσους και σε θέματα ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Με αφορμή το σκίτσο της «Καθημερινής» ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter τα εξής:

«ΑΘΛΙΟ”Σκίτσο” Καθημερινής για την Θεία Κοινωνία!Γνωστή εφημερίδα για την ελληνοφοβία χριστιανοφοβια! Αν η ΝΔ δεχόταν την πρόταση νόμου της Ελληνικής Λύσης για επιβολή κυρώσεων ρατσιστικου μισους και σε θέματα ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ οχι μόνο για Ισλάμ αυτή η αθλιότητα δεν θα υπήρχε!»

Δείτε το tweet του Κ.Βελόπουλου:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares