Πέμπτη , 1 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

“ΕΞΑΛΛΟΣ” ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ με ΝΔ-“ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ”-ΜΜΕ για την δήθεν “κρέμα του” για τον Κορωνοϊο…

"ΕΞΑΛΛΟΣ" ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ με ΝΔ-"ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ"-ΜΜΕ για την δήθεν "κρέμα του" για τον Κορωνοϊο...

Έξαλλος ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος με τους “καλοθελητές” των  συστημικών κομμάτων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης…

Αυτό που αναντίλεκτα έχουμε παρατηρήσει όλοι, είναι ότι δεν χρειάζονται και πολλά πολλά για να ξυπνήσουν τα αρπακτικά των συστημικών κομμάτων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και να στραφούν εναντίον του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι ευρέως γνωστός όχι μόνο για την επιτυχημένη πολιτική του πορεία αλλά και για την δραστηριότητα του ως επιχειρηματίας. Την δραστηριότητα του αυτή σπεύδουν να λοιδορήσουν σε κάθε ευκαιρία που τους παρουσιάζεται οι γνωστοί-άγνωστοι “καλοθελητές”. Παρουσιάζουν την κρέμα BYZANTINON ως “δική του” ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για προϊόν νόμιμης εταιρείας και ο Κ.Βελόπουλος δεν είναι ο ιδιοκτήτης της.

Αυτό βέβαια δεν είναι αρκετό για κάποιους οι οποίοι διακαώς επιθυμούν να φορτώσουν όλα τα δεινά της χώρας στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος στο μόνο “σφάλμα” που υπέπεσε ήταν μία λεκτική αστοχία. Αυτό για κάποιους ήταν αρκετό έτσι ώστε να καταστεί για ακόμα μία φορά το “μαύρο πρόβατο” της πολιτικής Σκηνής.

Φαίνεται πως η σταθερή άνοδος της Ελληνικής Λύσης σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις έχει ενοχλήσει πολλούς, οι οποίοι αντιφατικά κατηγορούν τον πρόεδρο της και από την άλλη αντιγράφουν πάγιες θέσεις του προγράμματός του.

Ας μην γελιόμαστε, το μόνο του “σφάλμα” είναι ότι αρέσκεται να δίνει ελληνικά ονόματα στα προϊόντα της εταιρείας του και το γεγονός ότι απασχολεί δεκάδες αν όχι εκατοντάδες υπαλλήλους σε αυτή.

Καταλήγοντας,το μόνο σίγουρο είναι πως το πρόβλημα για αυτούς δεν είναι το προϊόν που προωθείται αλλά το πρόσωπο που το προωθεί, ο οποίος ενοχλεί και θα συνεχίσει να ενοχλεί τόσους είναι αναληθείς απέναντι στον ελληνικό λαό.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares