Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Έξαλλος ο Βελόπουλος για Μονή Εσφιγμένου….

Ντροπιαστικές εικόνες έξω από την Μονή Εσφιγμένου και συγκεκριμένα στο κτήμα Νέα Ρόδα εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί .

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα νέο γύρο εξελίξεων για την Μονή Εσφιγμένου μετά την απόφαση να «δημευτεί» και το κτήμα κονάκι στα Νέα Ρόδα,ενώ αρχικά είχαν πάρει και το κτήμα στην Ιερισσό.

Οι παρακάτω εικόνες μιλούν από μόνες τους. Αστυνομικοί βρίσκονται στο κτήμα Ρόδα και  κυνηγούν μοναχούς της Μονής Εσφιγμένου .

Αν είναι δυνατόν την στιγμή που βάλλεται από παντού η Ορθοδοξία χαρακτηριστικό παράδειγμα η Αγία Σοφία , την ίδια στιγμή κάποιοι εντός Ελλάδος χτυπούν την Μονή Εσφιγμένου , με την κυβέρνηση για πολλοστή φορά πράττει λάθη.Αντί να κυνηγούν τους Τούρκους που αλωνίζουν στο Αιγαίο , «επιτίθενται» στους μοναχούς της Μονής Εσφιγμένου .

Κραυγή αγωνίας από τον αρχιμανδρίτη Μεθόδιο ο οποίος γνωστοποίησε το εν λόγω θέμα , τονίζοντας ότι την στιγμή που η Ελλάδα βάλετε από παντού βάλετε και εσωτερικά.

 


Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης έξαλλος τονίζει ότι μόνο ντροπιαστικές εικόνες μπορούν να χαρακτηριστούν.Αναφέρει την στιγμή που βάλλεται η Ελλάδα εξωτερικά από τον Ερντογάν και προκλήσεις στο Αιγαίο, βάλλεται και εσωτερικά.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:«Ντροπη !Πανοπλοι αστυνομικοί κυνηγούν μοναχούς !ΤΩΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΝΑΚΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΝΕΑ ΡΟΔΑ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΝΗΓΑ ΜΟΝΑΧΟΥΣ!»

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΝΤΡΟΠΗ «δημεύουν» την Μονή Εσφιγμένου – Έξαλλος ο Βελόπουλος….

 

 

 

Shares