Σάββατο , 14 Δεκεμβρίου 2019
Τελευταία Νέα

EΞΑΛΛΟΣ Ο Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ στο REAL FM! Zητώ την Παραίτηση του Χρυσοχοίδη…

Στη ραδιοφωνική εκπομπή των Μ.Νίφλη και Α. Παυλόπουλου στο Real Fm 97.8 έκανε παρέμβαση o Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κ.Βελόπουλος.

Με αφορμή την επέμβαση της Αστυνομίας σε cinema για την παρακολούθηση της ταινίας ΤΖΟΚΕΡ από ανήλικους και το τουίτ που έκανε ο Υπουργός κος Χρυσοχοίδης ο Κ.Βελόπολους ζήτησε την παραίτηση του Υπουργού.

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο K.ΒΕΛOΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ REALF-M! ΖΗΤΩ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ…

Gepostet von VoiceNews.gr am Montag, 21. Oktober 2019

Στη συνέχεια, με αφορμή το βέτο της Γαλλίας στην ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε τόνισε πως ο Κ.Μητσοτάκης δεν έχει σχέδιο στα Εθνικά και τόνισε πως  ο Έλληνας Πρωθυπουργός έχει επιστολή από το VMRO που κάνει λόγο για Μακεδονία και κανείς δεν ξέρει τι προτίθεται να κάνει…

Ο K.BEΛΟΠΟΥΛΟΣ ANAΛΥΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ EINAI O MONOΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! Μέμφεται τη Γαλλία που έθεσε ΒΕΤΟ….

Gepostet von VoiceNews.gr am Montag, 21. Oktober 2019

Είδηση ΣΕΙΣΜΟΣ στον @Realfm9Realfm97.8 από τον Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ! O Πρωθυπουργός έχει επιστολή από το VMRO που μιλά για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ… Ελληνική Λύση

Gepostet von VoiceNews.gr am Montag, 21. Oktober 2019

Παράλληλα η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ εξέδωσε ανακοίνωση όπου λέει τα εξής:

Κύριοι της ΝΔ, αληθεύει ότι  το VMRO, το οποίο τυγχάνει «αδελφό» σας κόμμα στο Ε.Λ.Κ.,  κατεβαίνει με κεντρικό σύνθημα  “Ανάκτηση της Μακεδονίας” και έστειλε επιστολή σε εσάς ζητώντας να στηρίξετε την προσπάθεια της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας”;

Η  ΝΔ  αποδεικνύει πως το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών εμφανίζεται κάθε φορά με διαφορετική άποψη! Ο κ. Μητσοτάκης ενώ μας είπε πως το κράτος έχει συνέχεια, επιτέθηκε στην Γαλλία για το βέτο του Γάλλου Προέδρου Μακρόν, για είσοδο των Σκοπίων στην Ε.Ε , με την «κακή συμφωνία των Πρεσπών» όπως έλεγε πριν!
Σήμερα ο κ. Πέτσας μίλησε για τα “σπασμένα” του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό! Το μόνο που μένει πλέον να πούμε  για την προδοτική συμφωνία, είναι ότι η ΝΔ δυστυχώς ” τα έχει σπάσει με τη λογική και την αλήθεια”!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares