Σάββατο , 24 Αύγουστος 2019
Τελευταία Νέα

Έξαλλος ο Κ.Βελόπουλος με τον ΠΟΛΕΜΟ που ΔΕΧΕΤΑΙ…

Κι ο πόλεμος έχει ξεκινήσει. Δεν είναι τυχαίο, προφανώς, ότι μετά και τη νέα δημοσκόπηση που βάζει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στη Βουλή, έχουμε επίθεση κατά του Προέδρου του κόμματος, Κ. Βελόπουλου.

Για τη δημοσκόπηση μπορείτε να δείτε τα στοιχεία εδώ.

Δήλωση «ΒΟΜΒΑ» γνωστού δημοσιογράφου: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι μέσα στη βουλή»… (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΝΙΚΟΣ στην Πειραιώς! Χωρίς την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δεν υπάρχει πρωθυπουργός… (ΒΙΝΤΕΟ)

OMOΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟυ ΘΕΜΑτος! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…. (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή τη φορά η μονταζιέρα στάθηκε στην απομόνωση μίας φράσης, που φυσικά αλλοιώνει το νόημα όλων των λεχθέντων και της σκέψης του ομιλητή, εν προκειμένω του Κ.Βελόπουλου.

Το όλο θέμα ξεκίνησε μετά την τηλεοπτική εμφάνιση του Κ. Βελόπουλου στον Α.Λιάτσο το βράδυ της Πέμπτης  στο οποίο ανέλυσε τη σκέψη του για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τις κατηγορίες της Κυβέρνησης πως όποιος διαφωνεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι φασίστας. Εκεί ο Κ.Βελόπουλος είπε πως δεν είναι προδότες που έδωσαν το όνομα Μακεδονία. Η φράση αυτή απομονώθηκε για να παρουσιαστεί ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, ως πολιτικός που άλλαξε θέση για το Εθνικό Θέμα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δήλωση του Κ. Βελόπουλου για τον Άδωνη! Προκάλεσε ΣΟΚ…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δήλωση του Κ. Βελόπουλου για τον Άδωνη! Προκάλεσε ΣΟΚ…

Gepostet von VoiceNews.gr am Freitag, 8. Februar 2019

Ήρθαμε σε επικοινωνία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ της οποίας εκπρόσωπος μας ανέφερε πως πολλές φορές ο Πρόεδρος Κ. Βελόπουλος έχει αναφερθεί στο ότι θα έρθει Γουδί για όσους ψήφισαν τη Συμφωνία.  Τώρα επειδή κάποιοι δεν γνωρίζουν ιστορία στο Γουδί είχαμε τη ΔΙΚΗ ΤΩΝ 6. Το αν κάποιος έχει διαπράξει εσχάτη προδοσία δεν το κρίνει ένα πρόσωπο, όποιο κι αν είναι αυτό. Η ποινή προβλέπεται από το νόμο και η Ελλάδα είναι ευνομούμενη πολιτεία. Μας θύμισαν δε από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ πως το άρθρο 134 του Ποινικού Κώδικα προβλέπει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης  (παλαιότερα υπήρχε η θανατική ποινή αλλά Σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 33 του Ν. 2172/1993, «η ποινή του θανάτου καταργείται. Όπου στις κείμενες διατάξεις προβλέπεται για ορισμένη αξιόποινη πράξη αποκλειστικών η ποινή του θανάτου, νοείται ότι απειλείται η ποινής της ισόβιας κάθειρξης. Αν η ποινή του θανάτου προβλέπεται διαζευκτικώς με άλλη ποινή, νοείται ότι απειλείται μόνο η τελευταία».)

Μας θύμισαν από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ πως πάνω από όλα είναι ο νόμος, διότι η Ελλάδα είναι ευνομούμενη Πολιτεία και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στη Βουλή θα κινηθεί με σκοπό την εφαρμογή του νόμου.

Άλλωστε, μας είπαν, αυτά είναι γνωστά διότι πολλές φορές ο Κ. Βελόπουλος τα έχει πει αυτά σε αναλύσεις και βίντεο. Ενδεικτικά κάποια από αυτά.

Ο Κ. Βελόπουλος ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ γιατί το ΕΓΚΛΗΜΑ με τη Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ…

Ο Κ. Βελόπουλος ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ γιατί το ΕΓΚΛΗΜΑ με τη Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 5. Februar 2019

O Κ. BEΛΟΠΟΥΛΟΣ το φωνάζει: ΣΟΡΟΣ και ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»…

O Κ. BEΛΟΠΟΥΛΟΣ το φωνάζει: ΣΟΡΟΣ και ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 29. Januar 2019

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ! Βουλευτές,υπουργοί σαν τον Αρπαλο "ΑΡΠΑΞΑΝ" και θα έχουν την τύχη του ..

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ! Βουλευτές,υπουργοί σαν τον Αρπαλο "ΑΡΠΑΞΑΝ" και θα έχουν την τύχη του ..

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 17. Januar 2019

Τέλος η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ μας ανέφερε πως όλη αυτή η επίθεση ξεκίνησε από ένα πρόσωπο, σε νησί των Επτανήσων, το οποίο πρόσφατα ζήτησε εξυπηρέτηση, την οποία το κόμμα  αρνήθηκε. Μάλιστα τόνισαν υπάρχει και γραπτό-αποδεικτικό υλικό γι αυτό. Το υλικό αυτό (mail) το έχουμε διαβάσει και πιστεύουμε πως είναι απόδειξη του ότι δεν έγινε αυτό που ζήτησε, άρα υπάρχει κίνητρο γι αυτή την επίθεση που έκανε με απομόνωση φράσης.

Δεν θα δώσει παραπάνω σημασία η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, καθώς α) το αρχικό λιβελογράφημα-επίθεση είναι ανορθόγραφο

και β) το κόμμα δεν ασχολείται με τρίχες (όπως κάποιοι άλλοι μας είπαν).

Στο mail είναι εμφανές πως

Τέλος για προφανείς λόγους δεν δημοσιεύουμε το γραπτό-αποδεικτικό υλικό.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares