Τετάρτη , 28 Σεπτεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Εκτορας Μποτρίνι: «Αι σι@@ιρ, μάγειρες της σακούλας»…

Με τους «δήθεν» σεφ που έχουν κατακλύσει τη γαστρονομία τα βάζει ο Εκτορας Μποτρίνι.

Ο γνωστός για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα σεφ, που δεν μασά τα λόγια του, μέσω ανάρτησή τους στο Instagram. Ο Εκτορας Μποτρίνι, που παλιότερα είχε χαρακτηρίσει «ηλίθιους τεμπέληδες» τους influencers, ξεσπά κατά εκείνων που προσπαθούν να «κάνουν» τους μάγειρες, χωρίς να έχουν την απαραίτητη γνώση.

Η ανάρτηση του Εκτορα Μποτρίνι
«Φτάνει πια! Βαρέθηκα τα άνοστα φαγιά των τάχα μου δήθεν «σεφ» που δεν έχουν ούτε τη μαγειρική παιδεία ούτε την αισθητική να πάψουν να φορτώνουν τα πιάτα τους με ό,τι κατεβάσει η γκλάβα τους!

Όχι ρε το μπαλσάμικο δεν έχει θέση στη χωριάτικη, ούτε μπορείτε να συνδυάσετε το λάδι τρούφας με τον αχινό! Και φτάνει πια τόσο μέλι, τόσο πετιμέζι και τόση κινόα! Το αβοκάντο και το φουαγκρά δεν θα σας κάνουν γκουρμέδες, αφήστε τον κόσμο να νιώσει το κυρίαρχο θέμα του πιάτου σας και μην το φορτώνετε περιττές σαχλαμάρες! Όχι ρε, η ζάχαρη δεν πάει παντού! Άι σιχτιρ! Παιδάκια της miliupa και μάγειρες της σακούλας!», έγραψε ο Εκτορας Μποτρίνι.

View this post on Instagram

Φτάνει πια! Βαρέθηκα τα άνοστα φαγιά των τάχα μου δήθεν «σεφ» που δεν έχουν ούτε τη μαγειρική παιδεία ούτε την αισθητική να πάψουν να φορτώνουν τα πιάτα τους με ό,τι κατεβάσει η γκλάβα τους! Όχι ρε το μπαλσάμικο δεν έχει θέση στη χωριάτικη, ούτε μπορείτε να συνδυάσετε το λάδι τρούφας με τον αχινό! Και φτάνει πια τόσο μέλι, τόσο πετιμέζι και τόση κινόα! Το αβοκάντο και το φουαγκρά δεν θα σας κάνουν γκουρμέδες, αφήστε τον κόσμο να νιώσει το κυρίαρχο θέμα του πιάτου σας και μην το φορτώνετε περιττές σαχλαμάρες! Όχι ρε, η ζάχαρη δεν πάει παντού! Άι σιχτιρ! Παιδάκια της miliupa και μάγειρες της σακούλας!..

A post shared by Ettore Botrini (@ektorasbotrini.official) on

iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares