Τετάρτη , 17 Αυγούστου 2022

Έξαλλη η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Πούμπουρα! “Κάπου θα σε πετύχω και…”

Όλα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής της…


Μπορεί να είχε δηλώσει πως δεν θέλει επ’ ουδενί να δεχθεί φάρσα από τον Σάββα Πούμπουρα, η Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε όμως τον παρουσιαστή τυχαία πριν λίγα 24ωρα. Μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, “Έλα χαμογέλα”, η παρουσιάστρια του OPEN δήλωσε όλα όσα διαδραματίστηκαν.

“Λοιπόν, τον είδα τον Σάββα στο σούπερ μάρκετ. Πως με χαιρέτησε;” αναρωτήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου προς την πρωινή της παρέα. “Κάνοντας μου μπου! Ήρθε χωρίς να βλέπω, πίσω μου και μου έκανε μπου! Μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει μια φάρσα σε μένα και νομίζω πως το έχει καταλάβει”συμπλήρωσε με χαμόγελο.

“Δεν μιλούσαμε για τις φάρσες, για αυτά μιλάμε στις εκπομπές. Μιλήσαμε για τα παιδιά μας και είδα φωτογραφίες με το μωράκι του. Είδα την κόρη του και θέλω να σας πω πως δεν υπάρχει σαν πλάσμα. Είναι ένας μικρός Βούδας! Συμβαίνουν πράγματα γύρω του και αυτό ήρεμο” πρόσθεσε γλυκά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Όσον αφορά, βέβαια, το Best Friend’s Fear, η παρουσιάστρια έκανε και πάλι με νόημα τη σημείωση της! “Πρόσεχε όμως αυτά που κάνεις γιατί μπροστά σου θα έρθουν. Μπορεί τώρα να μου έκανες εσύ μπου, αλλά δεν θα σε πετύχω κάπου;” τόνισε.

“Κάπου θα σε πετύχω και θα σε δω εγώ πρώτη” κατέληξε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

 

 

zappit

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares