Τρίτη , 20 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Εύβοια: Δύο νεκροί από τις πλημμύρες – Δρόμοι “ποτάμια” και τεράστια προβλήματα …..

Εύβοια: Δύο νεκροί από τις πλημμύρες - Δρόμοι “ποτάμια” και τεράστια προβλήματα .....

Εκτός ελέγχου η κακοκαιρία στην Εύβοια. Δρόμοι ποτάμια και δυσκολία προσέγγισης εγκλωβισμένων ατόμων. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς επιβεβαίωσε την θλιβερή είδηση για τους δύο νεκρούς στα Πολιτικά.

Όπως είπε πρόκειται για μια γυναίκα 85 χρονών και έναν ακόμα ηλικιωμένο, που η πλημμύρα τους “έπιασε” στον ύπνο και τους έπνιξε, αφού δεν πρόλαβαν να βγουν έξω.

Η κακοκαιρία στην Εύβοια είναι εκτός ελέγχου. Στον Δήμο διρφύων Μεσσαπίων δρόμοι και σπίτια έχουν πλημμυρίσει.

Ανετράπη αστυνομικό όχημα στην προσπάθεια διάσωσης!
Αρκετές οικογένειες με μικρά παιδιά βρέθηκαν εγκλωβισμένοι σε διαφορετικά σημεία των περιοχών. Όλες σχεδόν οι αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται σε αυτήν την περιοχή ώστε να μεταφέρουν σε ασφαλή σημεία τους εγκλωβισμένους.

Σε αρκετά σημεία το ύψος του νερό είχε φτάσει τουλάχιστον 1,5 μέτρο καθιστώντας την κατάσταση κρίσιμη περνώντας η ώρα.

Στην προσπάθεια του αστυνομικό όχημα να μεταφέρει κάποιους από αυτούς από τα Πολιτικά στα Ψαχνά, ανετράπη εκτός δρόμου ενώ ο χείμαρρος δεν άφηνε τα υπόλοιπα οχήματα να πλησιάσουν ώστε να βοηθήσουν στην διάσωση. Στο σημείο έσπευσε γερανός ώστε να απεγκλωβίσει το όχημα και εν συνεχεία οι άνθρωποι να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο.

Την ίδια ώρα όχημα βρέθηκε εγκλωβισμένο στην Περιοχή Άγιος Πανοράματος όπου η κατάσταση παρόμοια. Έσπευσε όσο πιο γρήγορα μπορούσε όχημα της Πυροσβεστικής και τον απεγκλώβισε οδηγώντας τον σε ασφαλές σημείο.

πηγή: eviathema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares