Τρίτη , 1 Δεκεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Εύβοια: Ανείπωτη τραγωδία! Βρήκαν πνιγμένο το μωράκι τους μέσα στα νερά του πλημμυρισμένου σπιτιού….

Εύβοια: Ανείπωτη τραγωδία! Βρήκαν πνιγμένο το μωράκι τους μέσα στα νερά του πλημμυρισμένου σπιτιού....

Συγκλονίζει η είδηση του πνιγμένου βρέφους στην Εύβοια από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή αφήνοντας πίσω τους τουλάχιστον 5 νεκρούς.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, η οικογένεια είχε πάει στα Πολιτικά Ευβοίας για διακοπές. Το σπίτι που έμεναν πλημμύρισε όπως και ολόκληρη η περιοχή.

Το ορμητικό νερό έσπασε τα τζάμια, και στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν άνοιξαν την πόρτα, με τον χείμαρρο να εισβάλει με δύναμη. Όπως λέγεται, το νερό πήρε το 8 μηνών μωράκι από τα χέρια της μητέρας, με τους γονείς του να το χάνουν.

Δυστυχώς απεγκλωβίστηκε αργότερα από τους πυροσβέστες, ωστόσο ήταν ήδη αργά, ζώντας αυτό που κανένας γονιός δεν θέλει ποτέ να ζήσει.

Τεράστιο πλήγμα στην περιοχή
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ιδιαίτερα στα Ψαχνά και στα Πολιτικά το μεγαλύτερο μέρος των σπιτιών έχουν πλημμυρίσει και οι προσπάθειες απεγκλωβισμού συνεχίζονται, μέσα από νερά και λάσπες, ενώ μετά τις 8 το πρωί άρχισε σιγά-σιγά να πέφτει η ένταση της βροχής και το κύμα μετακινήθηκε περισσότερο νότια.

Στα Πολιτικά και στα Ψαχνά αλλά και στην ευρύτερη περιοχή όπως τα χωριά Στενή, Πούρνος, Καμπιά κ.ά. έχουν υπάρξει τεράστιες ζημιές και σε σπίτια και σε υποδομές αλλά και στο οδικό δίκτυο. Το μόνο θετικό σημάδι είναι ότι έχει σταματήσει βροχή.

Ήδη χωματουργικά μηχανήματα εργάζονται στο κεντρικό δρόμο προς τα Πολιτικά για να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία.

 

ΑΠΕ, tvstar.gr, lamiareport.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares