Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Ευρυτανία: Συνεχίζεται το θρίλερ με την 48χρονη αγνοούμενη – Δεύτερο drone στις έρευνες

Ευρυτανία: Οι έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης Ευρυδίκης δεν έχουν σταματήσει ούτε στιγμή.

Είναι τα μέλη της ομάδας διάσωσης από την Θεσσαλονίκη με το ειδικό υποβρύχιο drone, που έφτασαν στη λίμνη Κρεμαστών για να βοηθήσουν στις έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης που εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή.

«Όταν ήρθαμε έβρεχε πάρα πολύ. Τώρα σταμάτησε η βροχή. Είναι ευνοϊκές. Ούτε φυσάει, ούτε τίποτα. Είμαστε καλά. Προετοιμαστήκαμε και έχουμε μπει μέσα, πριν δέκα λεπτά μπήκαμε στο νερό μαζί με τη βάρκα της ΕΜΑΚ και τους βατραχανθρώπους του λιμενικού. Τώρα μόλις έπεσε το drone στο νερό. Θα σας υποδείξω τα δύο σημεία που έχουν εντοπίσει για να δούμε αν μπορούμε να βγάλουμε μια άκρη. Αν χρειαστεί θα μείνουμε και αύριο», ανέφερε ο Χρήστος Ράμμος, πρόεδρος Ομάδας Διάσωσης ΟΦΚΑΘ.

Δύο εξαφανίσεις σε έξι μήνες
Είναι οι ίδιες εικόνες, όπως πριν από 6 μήνες. Όταν γίνονταν έρευνες στο ίδιο σημείο, για να βρεθεί μία άλλη γυναίκα, 52 ετών, που χάθηκε κι εκείνη από προσώπου γης.

Τα μόνα που είχαν βρει τότε, τον περασμένο Μάρτιο, ήταν τα παπούτσια και το κινητό της 52χρονης. Ότι δηλαδή, άφησε πίσω της και η Ευρυδίκη. Κάποιοι λένε ότι ίσως η 48χρονη να ήξερε τις λεπτομέρειες από εκείνη την εξαφάνιση και ν’ αντέγραψε τον τρόπο.

Τραγικές ομοιότητες σε δύο παρόμοιες υποθέσεις, στον ίδιο τόπο, με διαφορά λίγων μόλις μηνών.

Το παιχνίδι της μοίρας
Οι έρευνες δεν έχουν σταματήσει λεπτό και θα συνεχιστούν για αρκετές ημέρες ακόμη αν χρειαστεί. Ο σύζυγος της Ευρυδίκης, βρίσκεται κάθε μέρα εκεί και παρακολουθεί.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 48χρονης.

Πριν 44χρόνια ο άντρας της πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας στη θάλασσα και τώρα η γυναίκα αυτή, παρακολουθεί τους διασώστες να προσπαθούν να βρουν τη κόρη της στα νερά της λίμνης.

Ο κ Ράμμος μιλώντας στο Mega ανέφερε ότι οι έρευνες δεν έχουν καρποφορήσει, το μόνο θετικό μέχρι στιγμή είναι ότι με τις έρευνες που έγιναν αποκλείστηκαν τα σημεία που είχαν υποδείξει οι βατραχάνθρωποι.

«Το σώμα της 48χρονης μπορεί να είναι οπουδήποτε. Αύριο θα επιχειρήσουμε πάλι με drone και βατραχανθρώπους», σημείωσε ο κ. Ράμμος.

Ο κ. Ράμμος ανακοίνωσε ότι από αύριο θα επεκταθεί και η έρευνα εκτός του υδάτινου στοιχείου και έρευνες θα ξεκινήσουν και στα βουνά.

 

newsbomb.gr

Shares