Πέμπτη , 23 Μαρτίου 2023
Τελευταία Νέα

Ευρώπη: Πιάσαμε πάτο ως εθνική οικονομία!!!-Iδού η περιβόητη “ανάπτυξη” Μητσοτάκη-ΕΙΚΟΝΕΣ

Ακόμα και το Σαν Μαρίνο μας πέρασε!!!

“Κατάντια” αυτή είναι η λέξη, που μπορεί να χαρακτηρίσει το οικονομικό πάτο που πιάσαμε ως χώρα σύμφωνα με τα παρακάτω στοιχεία!!!

Καθώς, αποτυπώνεται κατά εναργέστατο τρόπο ότι η Ελλάδα του 2023 και του Μητσοτάκη δεν βρίσκεται καν στις 30 πρώτες χώρες σε επίπεδο κατά κεφαλήν εισοδήματος!!!

Ενώ, λοιπόν, το 1979 η Ελλάδα βρισκόταν στην 15η θέση, στην αντίστοιχη οικονομική ανάλυση η ελληνική σημαία δεν φιγουράρει ούτε στους 30 πρώτους, με όπως το Σαν Μαρίνο, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία και οι χώρες της Βαλτικής να μας έχουν πλέον προσπεράσει.

Προς επίρρωση της κατάντιας μας εξαιτίας και της τετραετίας του αγαπημένου των ΜΜΕ, Μητσοτάκη η Eurostat μας έχει χτυπήσει κι άλλη φορά το καμπανάκι!!!

Σύμφωνα με την πρόσφατη έκθεση της Eurostat, το κατά κεφαλήν ΑΕΠ της Ελλάδας σε μονάδες αγοραστικής δύναμης (PPS) διαμορφώθηκε το 2021, στο 64,6% της ΕΕ-27 και κατέλαβε την προτελευταία θέση, μεταξύ των «27» ήτοι την 26η θέση, πάνω από τη Βουλγαρία που ήταν 27η και πίσω από τις 25 άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε σύγκριση με το 2009, που η Ελλάδα ήταν στην 14η θέση, η χώρα μας έχασε 12 θέσεις και κατρακύλησε στην προτελευταία το 2021!!!

ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΜΜΕ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΠΕΤΣΑ ΔΕΝ…”ΧΩΡΟΥΝ” ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ!!!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares