Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο Εφήβων: Πρεμιέρα με Γεωργία την Κυριακή (12/9)

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο Εφήβων: Πρεμιέρα με Γεωργία την Κυριακή (12/9)

 

Η Γεωργία αντίπαλος της Εθνικής ομάδας των Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο που ξεκινά την Κυριακή (12/9). Σπριντ στις 16.00.


Με αντίπαλο τη Γεωργία ξεκινάει αύριο Κυριακή (12/9) το απόγευμα, στις 16.00, τους αγώνες της στον Δ’ Όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο Εφήβων (Κ17) στη Μάλτα, η αντίστοιχη Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Οι υπόλοιπες ομάδες του Ομίλου είναι η Τουρκία (13/9) και η Σερβία (14/9) και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα επιδιώξει μια σπουδαία διάκριση.

Η αποστολή της Εθνικής βρίσκεται από την Παρασκευή (10/9) στη Μάλτα και ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Μαχαίρας έχει στη διάθεσή του 14 πολίστες, από τους οποίους θα διαλέξει την τελική 13άδα. Είναι οι: Θόδωρος Δαμίγος, Ιάσων Τουρκομενής, Κώστας Κανδανολέων, Ανδρέας Αλμύρας, Νίκος Καστρινάκης, Χρήστος Μπιτσάκος, Ματθαίος Αμπαζής, Τάσος Μυρίλος, Κώστας Μαθιόπουλος, Παναγιώτης Σιαμάς, Γιάννης Εγνατιάδης, Χρήστος Αλειφτήρας, Σεμίρ Σπάχιτς και Γιώργος Νικολαϊδης. Στην αποστολή μετέχουν ακόμα ο συνεργάτης του Μαχαίρα Θόδωρος Ανδρεάκος, ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος, ο διεθνής μας διαιτητής Σπύρος Αχλαδιώτης και ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Λεωνίδας Αθανασιάδης (αρχηγός αποστολής).

Ο Ηλίας Μαχαίρας δήλωσε εν όψει της πρεμιέρας της διοργάνωσης: «Να ευχαριστηθούμε αυτούς τους αγώνες μετά από 25 μέρες δουλειάς στην προετοιμασία. Βλέπουμε σοβαρά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά διότι εκπροσωπούμε το εθνόσημο. Τώρα πλέον ο στόχος θα πρέπει να είναι πάντα ψηλά διότι έχουμε δικούς μας παίκτες είδωλα, Έλληνες Αργυρούς Ολυμπιονίκες. Κι οι παίκτες αυτής εδώ της δικής μας ομάδας θα πρέπει να βρεθούν στη θέση τους ως άξιοι διάδοχοι τα επόμενα 10 Χρόνια. Χαμηλά το κεφάλι και θα προσπαθήσουμε να πάμε όδο πιο ψηλά γίνεται. Όπως και να πάμε στον Όμιλο, 1οι ή 2οι, το καθοριστικό ματς θα είναι ο προημιτελικός που θα είναι κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, είτε η Ιταλία, είτε το Μαυροβούνιο».

Πηγή: fosonline.gr

Shares