Δευτέρα , 6 Φεβρουαρίου 2023

Εύα Καϊλή: Ποιος είναι ο πατέρας της

Εύα Καϊλή: Ποιος είναι ο πατέρας της - Έρευνα στο Πόθεν Έσχες του

Το προφίλ του πατέρα της Εύας Καϊλή που «ξετινάζουν» το Πόθεν Έσχες του.


Στενεύει ασφυκτικά ο κλοιός γύρω από την Εύα Καϊλή και το στενό οικογενειακό περιβάλλον της, μετά τις αποκαλύψεις για συμμετοχή της στο «QatarGate».

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές καθώς χθες Κυριακή, έγινε γνωστό ότι η Ελληνίδα ευρωβουλευτής μαζί και ο σύζυγός της Φραντσέσκο Τζιόρτζι συνελήφθησαν από τις βελγικές Αρχές, με τις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν να είναι βαρύτατες: συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Την ίδια ώρα προκαλεί εντύπωση η μεγάλη αύξηση των τραπεζικών καταθέσεων της Εύας Καϊλή, που καταγράφουν τα Πόθεν Έσχες 2018 – 2020.

Μάλιστα σήμερα Δευτέρα δόθηκε η εντολή να δεσμευθεί η περιουσία της, ενώ αυτή αφορά και τον σύζυγό της, τους γονείς και άμεσα συγγενικά της πρόσωπα (αδέλφια) ενώ αναφέρεται σε ακίνητα, λογαριασμούς, πάσης φύσεως χρηματοπιστωτικά προϊόντα, εταιρείες και συμμετοχές σε αυτές και λοιπά.

Η τελευταία εξέλιξη αφορά τον πατέρα της Αλέξανδρου Καϊλή, του οποίου το Πόθεν Έσχες ερευνάται εξονυχιστικά μετά από εντολή του επικεφαλής της Αρχής για το Ξεπλυμα Χαράλαμπου Βουρλιώτη.

 

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Καϊλής

Ο πατέρας της ευρωβουλευτή είναι δημόσιος λειτουργός και υποχρεούται εκ του νόμου σε υποβολή σχετικής δήλωσης, η οποία μπαίνει πλέον στο μικροσκόπιο της Αρχής.

Πρόκειται για ένα ευρύτερα γνωστό πρόσωπο στη Θεσσαλονίκη το οποίο πρωτοστάτησε τον καιρό που η Εύα Καϊλή ξεκίνησε την πολιτική της καριέρα με έντονη δραστηριότητα στήριξής της.

Όπως αναφέρεται στο βιογραφικό της Ευρωβουλευτού έχει γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη και είναι ηλεκτρολόγος μηχανολόγος. Επίσης είναι αναπληρωτής προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανέφερε η βελγική ιστοσελίδα ενημέρωσης L’Echo ο πατέρας της Ελληνίδας Ευρωβουλευτού όταν έγινε γνωστό το σκάνδαλο, πιάστηκε με μια τσάντα γεμάτη χρήματα και έτοιμος να αποχωρήσει. Ωστόσο χθες, σύμφωνα με την βελγική εφημερίδα Le Soir, αφέθηκε ελεύθερος ενώ φέρεται να του έχει απαγορευτεί η έξοδος από το Βέλγιο και για αυτό τον λόγο δεν μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares