Δευτέρα , 27 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Eurovision: Διαθέσιμα τα πρώτα εισιτήρια — Το κόστος

Πόσο θα κοστίσει φέτος η παρακολούθηση για κάθε μία από τις βραδιές της Eurovision;

Την επίσημη ανακοίνωση για την κυκλοφορία και διάθεση των πρώτων εισιτηρίων για τη φετινή Eurovision εξέδωσε η EBU.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους στις 7 Μαρτίου, ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερος γύρος αργότερα μέσα στον μήνα, αφού τα πρώτα εισιτήρια αναμένεται να εξαντληθούν μέσα σε λίγα λεπτά.

Συγκεκριμένα, τα πρώτα εισιτήρια θα δοθούν στην αγορά την Τρίτη 7 Μαρτίου στις 14:00 ώρα Ελλάδος και θα είναι διαθέσιμα μόνο μέσω του Ticketmaster UK (και όχι μέσω της εφαρμογής της εταιρίας). Μάλιστα, υπάρχει ειδική πρόβλεψη ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να κλείσουν εισιτήριο μόνο για μία από τις βραδιές της διοργάνωσης, ενώ οι Eurofans θα πρέπει να έχουν προσωπικό λογαριασμό στο Ticketmaster UK.

 

Τα εισιτήρια που θα είναι διαθέσιμα περιλαμβάνουν:

  • θέσεις ορθίων
  • θέσεις καθήμενων
  • θέσεις ΑμΕΑ
  • πακέτα προσφορών

Στις τιμές των εισιτηρίων περιλαμβάνεται φόρος κράτησης 2.86% από την εταιρία Ticketmaster, ενώ υπάρχει και πρόσθετη χρέωση 3.32 ευρώ για κάθε αγορά εισιτηρίου. Στην ανακοίνωση της EBU αναφέρεται επίσης ότι για τις τρεις ζωντανές τηλεοπτικές μεταδόσεις του διαγωνισμού (Α’ Ημιτελικός, Β’ Ημιτελικός, Μεγάλος Τελικός) θα επιτραπεί η κράτηση έως και 4 εισιτηρίων ανά παραγγελία.

Επιπλέον, η βρετανική κυβέρνηση έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως περίπου 3.000 εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για τους μετανάστες Ουκρανούς που έχουν μεταφερθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω του πολέμου.

Αναλυτικά ο πίνακας με τις τιμές των εισιτηρίων και η ώρα προβολής ανά show:

Eurovision
Υπενθυμίζεται ότι τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος διαγωνίζονται στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision.

Eurovision

 

zappit.gr

Shares