Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Europa Leagu: Μπέτις-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φράιμπουργκ-Γιουβέντους

Πέφτει σήμερα η αυλαία της φάσης των «16» του Europa League – Τα άλλα δύο παιχνίδια: Φέγενορντ-Σαχτάρ,Φενέρμπαχτσε-Σεβίλλη

Ολοκληρώνεται σήμερα με οχτώ παιχνίδια η φάση των “16” του Europa League και αργά το βράδυ θα γνωρίζουμε τις οχτώ ομάδες που θα μπουν αύριο στην κληρωτίδα μέσω της οποίας θα προκύψουν τα ζευγάρια της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης.

Στα παιχνίδια που ανοίγουν το πρόγραμμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στη Μπέτις. Κέρδισε 4-1 στο Ολντ Τράφορντ και θα πάει στην Ισπανία για να σφραγίσει την πρόκριση και να αποκλείσει άλλη μια ομάδα από την χώρα της Ιβηρικής μετά από την Μπαρτσελόνα.

Η Γιουβέντους επικράτησε 1-0 της Φράιμπουργκ στο Τορίνο και θα παίξει για τη νίκη μέσα στη Γερμανία για να μην έχει περιπέτειες όσο αφορά την πρόκριση.

Η Σεβίλλη που είναι η “βασίλισσα” του Europa League επικράτησε 2-0 στην Πόλη της Φενέρ και θα έχει εύκολο έργο στην Ανδαλουσία ενώ ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν αφήσει Φέγενορντ και Σαχτάρ που έφεραν ισοπαλία (1-1) στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της ουκρανικής ομάδας.

Το πρόγραμμα (19:45)

  • Mπέτις-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-4)
  • Φέγενορντ-Σαχτάρ (1-1)
  • Φενέρμπαχτσε-Σεβίλλη (0-2)
  • Φράιμπουργκ-Γιουβέντους (0-1)

Πηγή: protothema.gr

Shares