Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Euroleague: Επίσημο! Επ’ αόριστον αναβολή στη διοργάνωση….

Μετά το ΝΒΑ και τη FIBA και η Euroleague ανέστειλε τις αγωνιστικές της δραστηριότητες. Η αρμόδια Επιτροπή ανακοίνωσε πως ζύγισε τα δεδομένα και θέλει να προστατέψει την υγεία των αθλητών της. Απίστευτη ταλαιπωρία για τον Ολυμπιακό που ψάχνει τρόπο να επιστρέψει από το Βερολίνο

Η Euroleague ανακοίνωσε την επ’ αόριστον αναβολή της αγωνιστική δραστηριότητας μέχρι νεοτέρας, σενάριο που εξέταζε από το πρωί της Πέμπτης (12/3) όπως είχε ενημερώσει με “τιτίβισμά” της στο Twitter.

Ο κορονοϊός έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και η έξαρση του πλέον δεν μπορεί να παραβλέπεται ούτε από την Euroleague, παρά τις προσπάθειες που έγιναν να συνεχιστεί κανονικά η αγωνιστική δράση με κεκλεισμένων των θυρών αναμετρήσεις.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την αναβολή όλης της αγωνιστικής δραστηριότητας μέχρι νεοτέρας αφού νωρίτερα είχε ενημερώσει πως λαμβάνει πολύ σοβαρά τις διακηρύξεις του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας και πως θα επικοινωνήσει με τις ομάδες για να συζητήσει το ενδεχόμενο της αναβολής.

 

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως το ματς μεταξύ Μπασκόνια και Μακάμπι Τελ Αβίν αναβλήθηκε, ενώ και ο Παναθηναϊκός ενημερώθηκε να μην μπει στο αεροπλάνο για να πάει στην Τουρκία, για το ματς με την Φενέρμπαχτσε.

Η ανακοίνωση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ότι η 29η αγωνιστική αναβάλλεται ήταν που οριστικοποίησε αυτό που φαινόταν να συμβαίνει εξ’αρχής και πλέον απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της Euroleague, η οποία θα επικυρώνει την αναβολή της αγωνιστικής και ενημερώνει για το τι μέλλει γενέσθαι με το υπόλοιπο της διοργάνωσης.

 

 

newsit

Shares