Κυριακή , 26 Σεπτεμβρίου 2021

EuroLeague: Αναβλήθηκαν τρεις αγώνες της 5ης αγωνιστικής…

EuroLeague: Αναβλήθηκαν τρεις αγώνες…

H EuroLeague ενημέρωσε επισήμως για την αναβολή τριών αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το διήμερο 22-23 Οκτωβρίου

Η διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης ανακοίνωσε πως τρεις αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν αυτή την εβδομάδα, αναβάλλονται και οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής τους θα οριστούν το επόμενο διάστημα.

Πρόκειται για τις αναμετρήσεις

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Αρμάνι Μιλάνο (22/10)

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αιτήθηκε την αναβολή, λόγω αδυναμίας της ρωσικής ομάδας να παραταχθεί με μίνιμουμ οκτώ παίκτες κόντρα στους Ιταλούς.

Άλμπα Βερολίνου – Μπασκόνια (22/10)

Η Άλμπα Βερολίνου αιτήθηκε την αναβολή λόγω της τοπικής νομοθεσίας που επιβάλλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα του Ρενέσες, αφήνοντας της με λιγότερους από οκτώ διαθέσιμους παίκτες.

Αναντολού Εφές – Βιλερμπάν (23/10)

Η Βιλερμπάν ζήτησε την αναβολή λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού που δεν επιτρέπουν στους Γάλλους να παραταχθούν με μίνιμουμ οκτώ παίκτες.

Εξάλλου, το συμβούλιο των μετόχων της ECA πραγματοποίησε χθες (19/10) τηλεδιάσκεψη και αποδέχτηκε την τροποποίηση του άρθρου 6 που προέβλεπε ήττα με 0-20 για ομάδες που αδυνατούσαν να παραταχθούν με τουλάχιστον οκτώ παίκτες λόγω κορονοϊού.

Κάθε αγώνας μπορεί να επαναπρογραμματιστεί μέχρι τρεις φορές, εφόσον υπάρξουν διαθέσιμες ημερομηνίες.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares