Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

“Έτσι πέθανε, ευτυχισμένη γιατί μου είχε δώσει το χαστούκι”

Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε σαν παιδί από την μητριά του και από την μητέρα της μητριάς του μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ, ο Σπύρος Σαραφιανός.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Σαραφιανός εξομολογήθηκε πως «με την γυναίκα του πατέρα μου άρχισε ένα άλλο κεφάλαιο και ήταν πάρα πολύ δύσκολη η συνύπαρξη μαζί της. Η μητέρα της γυναίκας του πατέρα μου ήταν το δύσκολο πρόβλημα, δεν με χώνευε ποτέ εμένα. Γιατί ήμασταν «τα παιδιά του άνδρα της κόρης μου» και δεν μας ήθελε ποτέ η γιαγιά. Οπότε το δωμάτιο μου είχε ένα τζάμι ημιδιαφανές στην πόρτα και παρακολουθούσε συνεχώς να δει τι κάνω εγώ στο δωμάτιο. Αφού έκανα και διάφορα σκηνικά, δηλαδή μέχρι και την ασφάλεια φώναξα στο σπίτι γιατί η γιαγιά έκρυβε τα χρυσαφικά της κόρης της και μας κατηγορούσε ότι της τα κλέψαμε».

«Μια μέρα κοιμάμαι εγώ στο δωμάτιο, εννιά η ώρα το πρωί και ξυπνάω από ένα δυνατό χαστούκι. Τρώω ένα δυνατό χαστούκι στον ύπνο μου, ξυπνάω έντρομος και βλέπω τη γιαγιά να φεύγει από πάνω μου, να πηγαίνει στο δωμάτιο της, να ξαπλώνει, να βάζει τα χέρια στο στήθος της και να πεθαίνει. Έτσι πέθανε η γιαγιά, αυτό είναι από ταινία. Και πέθανε προφανώς ευτυχισμένη γιατί μου είχε δώσει το χαστούκι» πρόσθεσε, επίσης, ο Σπύρος Σαραφιανός με την Τζένη Θεωνά να μην κρύβει την μεγάλη της έκπληξη στον αέρα της εκπομπή της ΕΡΤ.

«Στη γυναίκα του πατέρα μου άρεσε η Μερέντα, εγώ δεν ήξερα τι είναι και δεν είχα φάει ποτέ. Μια μέρα ανοίγω το ψυγείο και βλέπω αυτό περίεργο βάζο, τρώω μια κουταλιά και μου άρεσε. Τρώω και μια δεύτερη, αυτές τις δυο κουταλιές έφαγα και το αφήνω. Ερχόμενη αυτή στο σπίτι, πάει να φάει και βλέπει ότι λείπουν δυο κουταλιές! Γίνεται έξαλλη! Από εκείνη τη μέρα μέσα στο σπίτι κλείδωνε την κουζίνα και γω, για να πιω νερό, είχα μόνο το μπάνιο και έπινα νερό από εκεί με τις χούφτες μου».

 

thestival.gr

Shares