Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Έτσι μόνο θα σωθεί η Ελλάδα

Τι δεν μπορείτε να καταλάβετε για τον τρόπο που θέλει να εργαστεί η Ελληνικη-Λυση για το Έθνος μας -όλοι εσείς που ζητάτε διακαώς ( δικαίως κατ’ εμέ) την φυλάκιση των κλεφτών ,των προδοτών, των εθνοκτόνων ανθρώπων του συστήματος, που καλλιέργησαν στην μεταπολίτευση τη ρεμούλα και τη διαπλοκή- ότι δεν θα σωθεί η Ελλάς!

Ακόμα και εάν όλοι τους δικαστούν και φυλακιστούν, το πρόβλημα είναι, εάν υπάρχει σωστό πρόγραμμα εξυγίανσης του κράτους, πρόγραμμα από κάποια πολιτική δύναμη με χρήστη διοίκηση ,που θα αποφέρει έσοδα στο κράτος ώστε να ανέβει το ΑΕΠ, να μειωθεί να αποπληρωθεί το χρέος και να υπάρχει πλεόνασμα στα επόμενα χρόνια.

Όταν συγκροτήσεις το πρόγραμμα σου ως πολιτική δύναμη, με το ισχύον σύνταγμα της Ελλάδος δημιουργείς το εργαλείο για να το εφαρμόσεις, δηλαδή κόμμα-κίνημα που θα προσπαθήσει να πάρει δημοκρατικά την εξουσία ,πείθοντας τους πολίτες να το ψηφίσουν, οι υπόλοιπες μέθοδοι υφαρπαγής της εξουσίας έρχονται σε σύγκρουση με την λαϊκή βούληση, με αποτέλεσμα να οδηγήσουν στην περιθωριοποίηση του κράτους σου στα διεθνή φόρα, κάποια παραδείγματα αποτυχημένα τα προηγούμενα χρόνια θα έπρεπε να σας πείσουν, ότι κάθε φορά θα έχουν την ίδια κατάληξη ,το απόλυτο τίποτα, υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις βέβαια στην νεώτερη ιστορία μας.

Τώρα ως προς το θέμα, εάν οι πολίτες είναι ώριμοι να καταλάβουν ποιο από αυτά τα κόμματα-κινήματα ,που κατέλαβε συνταγματικά την εξουσία, εργάστηκε για το καλό του κοινωνικού συνόλου και της ευημερίας του ,όχι δεν είναι, δεν είσαστε, προσπαθούμε δημοκρατικά να σας το αποδείξουμε και να αναδείξουμε τις μισελληνικές ,ανθελληνικές, αντιλαϊκές ενέργειες των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης και ενώ οι περισσότεροι τις καταλαβαίνετε είστε εξαρτημένοι από τις πελατειακές σχέσεις που αναπτύξατε με το εκάστοτε κόμμα που έχει κυβερνήσει την ΠΑΤΡΊΔΑ.

Υπάρχουν διεθνή παραδείγματα κρατών , που κατέλαβαν την εξουσία με την ψήφο του λαού τους, εργαζόμενοι πραγματικά για την ευημερία του λαού τους.

Όταν κάποιο κόμμα θέλει να επιλέξει την νόμιμη οδό ,δεν το κάνει αυτόματα και συστημικό, δεν μπορεί να το τοποθετούν με τόση ευκολία κάποιοι πολιτικοί αντίπαλοι, σε συνέργεια με το υπάρχων σύστημα της κλεφτοκρατίας και του άκρα του νεοφιλελευθερισμού ,που επικρατεί στην Ελλάδα.

Μαθαίνεις από το παρελθόν και προσπαθείς να μην κάνεις τα ίδια λάθη, δυστυχώς κάποιοι είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως και υποπίπτουν στα ίδια πλαίσια λαθών.

Κουτελιδης Κώστας πολιτευτής Ξάνθης

Shares