Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Έτσι καταστρέφουν την οικονομία! – Ο Σ.Πέτσας αλλάζει τις δηλώσεις για καθολικό «lockdown» σαν τα… “πουκάμισα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν τα…“πουκάμισα” αλλάζει τις δηλώσεις του ο κ.Πέτσας…

Τα ασυμμάζευτα προσπαθεί να συμμαζέψει η κυβέρνηση της ΝΔ αλλάζοντας τις δηλώσεις της κατα το δοκούν καθημερινά.

Υπεύθυνος της επικοινωνιακής προπαγάνδας που καλλιεργεί την άκρατη φοβικότητα στους Έλληνες πολίτες δεν είναι άλλος από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σ.Πέτσα ο οποίος έχει πάρει με την σειρά τα κεντρικά δελτία ειδήσεων και ανάλογα με τις ορέξεις της κυβέρνησης “ανοιγοκλείνει” την χώρα!

Συγκεκριμένα:

Μόλις χθές ο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ,τόνισε ότι δεν αποκλείεται ένα γενικό lockdown σε όλη τη χώρα.

«Προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο σενάριο. Παίρνουμε τα μέτρα αυτά νωρίς για να μπορέσουμε να έχουμε έναν πιο αισιόδοξο Δεκέμβριο.»

Ο κ. Πέτσας συμπλήρωσε μάλιστα πως έχει μεγάλη σημασία η τήρηση των μέτρων για την πορεία της πανδημίας. «Θα σκληρύνουν τα μέτρα αν δεν τα τηρήσουμε.»

«Δυστυχώς, φαίνεται ότι ο φόβος κινητοποιεί τις κοινωνίες.», σημείωσε.

Η αποτελεσματικότητα των μέτρων εξαρτάται από την πιστή τήρησή τους. «Ό,τι περιορίζει την κινητικότητα είναι πιο δραστικό.», είπε σχετικά με την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Σήμερα ωστόσο, ξημέρωσε μια καινούργια μέρα και ο κ.Πέτσας επικοινωνεί ένα νέο μήνυμα για τους Έλληνες και συγκεκριμένα τους κατοίκους της Αττικής.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, η Αττική δεν βρίσκεται κοντά σε ένα lockdown.

Συγεκριμένα, μιλώντας στο OPEN, ο κ. Πέτσας τόνισε πως αυτό που προέχει τώρα είναι το να δει η κυβέρνηση εάν τα μέτρα που έχουν παρθεί θα έχουν αποτέλεσμα.

“Τα μέτρα που έχουμε πάρει και από την προηγούμενη βδομάδα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός και τα μέτρα του τοπικού lockdown σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες παίρνονται ακριβώς για να μπορέσουμε τον Νοέμβριο να τιθασεύουμε το δεύτερο μεγάλο κύμα του κορονοϊού ώστε να είναι πιο αισιόδοξος ο Δεκέμβριος δεδομένου ότι θέλουμε να κινηθεί και η αγορά προκειμένου να μην έχουμε μία καθίζηση οικονομική” είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Φαίνεται πως η κυβέρνηση της ΝΔ έχει χάσει τα “αυγά και τα πασχάλια” με την διαχείριση της πανδημίας, με μοναδικό της όπλο της επικοινωνική της συγχυση και την καλλιέργεια ενός αισθήματος φονικότητας απέναντι στην ζώσα πραγματικότητα του κορωνοιου!

Αιτία φυσικά της συγχυσης αυτής είναι η παντελή έλλειψη οργάνωσης και αποτελεσματικής πολιτικής πρόνοιας της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Shares