Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Ετοιμάζεται πρωτόκολλο εμβολιασμού για τους υγειονομικούς – Πλεύρης: «Εκτός ΕΣΥ όποιος δεν πιστεύει στην επιστήμη»

Εμμονικοί και αμετανόητοι στη κυβέρνηση Μητσοτάκη!!!

«Η δική μου θέση -και την έχω πει- είναι ότι και να περάσει η πανδημία, άνθρωπος που δεν πιστεύει στην επιστήμη δε θέλω να είναι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας», εξακολουθεί να δηλώνει με έμφαση ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

«Το ΣτΕ έκρινε ότι μόνο σε συνθήκες πανδημίας οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί θα είναι εκτός ΕΣΥ»
Το θέμα θα επανεξετάζεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) και ενδέχεται όταν εκλείψει το πρόβλημα της πανδημίας, να αποφασιστεί η επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών στα πόστα τους.

Όπως τόνισε ο κ. Πλεύρης, υπάρχει ήδη μία απόφαση του ΣτΕ που έκρινε το μέτρο συνταγματικό, «ωστόσο, το ΣτΕ δεν προσχώρησε στη θέση την οποία έχω εκφράσει προσωπικά, ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να φύγουν από το εθνικό σύστημα υγείας και να μπουν άλλοι στη θέση τους, ασχέτως πανδημίας», σημείωσε ο υπουργός, σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ ΣΚΑΪ 100,3.

Έτσι, κι από τη στιγμή που «αν δεν υπάρχει πανδημία δεν δικαιολογείται να απομακρυνθούν εργαζόμενοι από το Εθνικό Σύστημα Υγείας«, εξετάζεται πλέον μια μόνιμη λύση.

«Οφείλω να σας πω ότι με την αναπληρώτρια εξετάζουμε αυτή τη στιγμή -το κάνουν και άλλες χώρες και θα ήμασταν συνταγματικά ανεκτοί- να υπάρξει συνολικό πρωτόκολλο εμβολιασμού για τους υγειονομικούς κάποια στιγμή, γιατί τώρα είναι η πανδημία Covid, αλλά υπάρχει και ένα συνολικό πρωτόκολλο που μπορεί να συνδυάζει εμβολιασμούς για διάφορες άλλες ασθένειες», ανέφερε ο Υπουργός Υγείας.

«Η δική μου θέση, και την έχω πει, είναι ότι και να περάσει η πανδημία, άνθρωπος που δεν πιστεύει στην επιστήμη δε θέλω να είναι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας», επανέλαβε ο υπουργός Υγείας.

Δηλαδή σε όλες τις άλλες δυτικές χώρες που πήραν που επέβαλλαν αντίστοιχα μέτρα και μετά ζητώντας και συγγνώμη επανάφεραν στα καθήκοντά τους τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς είναι λιγότερο επιστημονικά επαρκείς κύριε Πλέυρη;

Για να μη θυμηθούμε το 97% θνητότητας ασθενών εκτός ΜΕΘ και την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΈΤΗ ΛΥΤΡΑ-ΤΣΙΟΔΡΑ , “ευαίσθητοι” της κυβέρνησης Μητσοτάκη!!!

H ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ!!!

πληροφορίες newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares