Τρίτη , 18 Φεβρουαρίου 2020
Τελευταία Νέα

Για αυτό λέμε είναι διαφορετικός ο Κ. Βελόπουλος! Δείτε πως σχολίασε καυστικό σκίτσο του…

 

O Γιαννης Δερμεντζόγλου  στην  εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ  σχολιάζει τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλο,χρησιμοποιώντας  την γνωστή ιστορία με  τις επιστολές του Ιησού.

Ο Κ.Βελόπουλος , Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έδειξε τι πραγματικά σημαίνει πολιτικός άνδρας.Σε tweet   έδωσε την δική του απάντηση όπου χαρακτηρίζει  το  σατιρικό σκίτσο ευρηματικό αλλά  όχι κακοπροαίρετο παρόλο που δεν αναφέρεται σωστά στα όσα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ισχύουν για την ιστορία με τις επιστολές .

Τι πραγματικά ισχύει σε με τα χειρόγραφα του Ιησού το έχουμε αναλύσει σε προηγούμενο άρθρο μας:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! Υπήρχαν τελικά οι επιστολές του Ιησού;.. (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένας πολιτικός άνδρας είναι ανοιχτός πάντα και δέχεται τη σάτιρα καθώς η ελευθερία του λόγου είναι ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός. Προφανώς άλλο σάτιρα- ελευθερία του λόγου και άλλο συκοφαντία.

 

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ είναι γνωστός για τα Νεοδημοκρατικά του αισθήματα και προφανώς προσπαθεί με αυτό το σκίτσο να υπερασπιστεί τον Κ.Μητσοτάκη και την κυβέρνηση από το συνεχές σφυροκόπημα του Κ.Βελόπουλου και της Ελληνικής Λύσης.

Φαίνεται ότι ο Κ.Μητσοτάκης ακούει Βελόπουλος και τρέμει καθώς η μόνη αντιπολιτευτική φωνή στο κοινοβούλιο είναι αυτή της Ελληνικής Λύσης.

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares