Σάββατο , 10 Δεκεμβρίου 2022

Εθνικό έγκλημα ο πόλεμος κατά της Ρωσίας που κήρυξε ο πρωθυπουργός! Όλη η αλήθεια από τον Κυριάκο Βελόπουλο!(vid)

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!

Σε μία συγκλονιστική ομιλία ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μίλησε εφ’ όλης της ύλης, με ιδιαίτερα αποκαλυπτικό ύφος φέρνοντας σε ιδιαίτερη αμηχανία τους παριστάμενους από την συμπολίτευση!!!

Μάλιστα σε αποστροφή του λόγου ο Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας για τον καναλάρχη και εφοπλιστή κύριο Αλαφούζο, υπήρξε διακοπή της ομιλίας του από το προεδρεύοντα εκείνη τη στιγμή “γαλάζιο” κύριο Αθανασίου!!!  

Πρόκειται πραγματικά για πρωτόγνωρες στιγμές στο κοινοβουλευτικό βίο της χώρας, καθώς τα όσα ειπώθηκαν από βήματος της Βουλής από τον Κυριάκο Βελόπουλο δεν τολμά ουδείς να τα ξεστομίσει ΔΗΜΟΣΙΑ από το υπόλοιπο πολιτικό φάσμα της χώρας.

Για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μίλησε έξω από τα δόντια και με ιδιαίτερα δεικτικό ύφος στηλίτευσε την οσφυοκαμπτική στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ!

Σε μία ομιλία-φωτιά ο Κυριάκος Βελόπουλος ζήτησε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη να φύγουν, καθώς κάθε λεπτό διακυβέρνησής τους βουλιάζει τη χώρα μέχρι και τη τελική ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ.

Γεγονός, το οποίο ήδη γίνεται πανευρωπαϊκά, τονίζοντας πως η άτυπη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ βυσσοδομούν τη Ελλάδα, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, όμως, δεν έμεινε εκεί, αλλά τόλμησε να μιλήσει με ονόματα για όλο αυτό το ερεβώδες τοπίο των σκανδάλων, των υποκλοπών, του Πάτση και των απευθείας αναθέσεων πολλών ΔΙΣ ΕΥΡΩ του Ελληνικού Λαού!!!

Ενώ παράλληλα μίλησε ξεκάθαρα αναφερόμενος στους Σαββίδη- Μαρινάκη!

Καταπέλτης ήταν ο Κυριάκος Βελόπουλος και το ζήτημα της οικονομίας και τον εμπαιγμό που υφίσταται ο ελληνικός λαός, μιλώντας με επίσημα στοιχεία που ισοπεδώνουν την κυβερνητική προπαγάνδα!!!

Ιδιαίτερα δε για τα εθνικά θέματα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υπήρξε λάβρος στριμώχνοντας στη γωνία τη κυβέρνηση Μητσοτάκη και απαιτώντας απαντήσεις για Βόρεια Ήπειρο, Συμφωνία των Πρεσπών, Ουκρανία και Ελληνοτουρκικά!

Ιδού η συγκλονιστική ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares