Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Εθνική ομάδα: «Φόρτσαρε» με διπλή προπόνηση για το Nations League

Διπλή προπόνηση είχε το σημερινό (21/9) πρόγραμμα για τους διεθνείς, οι οποίοι προετοιμάζονται για τα ματς με Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία, στο πλαίσιο του Nations League.

Η Εθνική έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την άνοδο στη League B, αλλά και την παρουσία στο τρίτο μονοπάτι των μπαράζ για το Euro 2024.

Στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στον 2ο όμιλο της τρίτης κατηγορίας με το απόλυτο «6 στα 6».

Το πρώτο από τα δύο ματς που απομένουν είναι αυτό με την Κύπρο στη Λάρνακα, το ερχόμενο Σάββατο (24/9). Ο Γκουστάβο Πογέτ είχε όλους τους παίκτες του να προπονούνται χωρίς προβλήματα και να «φορτσάρουν» ενόψει του αγώνα. Το πρόγραμμα της Πέμπτης (22/9) περιλαμβάνει μία προπόνηση, το απόγευμα.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι οι Πέτρος Μάνταλος και Γιώργος Γιακουμάκης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με αντίπαλο την Κύπρο, καθώς δέχτηκαν από δύο κίτρινες κάρτες στους αγώνες του Nations League τον περασμένο Ιούνιο. Στο όριο (βλ. μία κίτρινη) βρίσκονται οι ΚουρμπέληςΣιώπηςΒλαχοδήμος.

Η ώρα και το κανάλι του Κύπρος – Ελλάδα

Το πρώτο από τα τελευταία δύο παιχνίδια της Ελλάδας στο Nations League είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (24/9). Η Εθνική αντιμετωπίζει την Κύπρο στη Λάρνακα, με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 21:45. Θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από τον ALPHA και το Novasports Prime.

newsbomb.gr

Shares