Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Εθνική ομάδα μπάσκετ: Πρώτη συγκέντρωση στο ΟΑΚΑ

Εθνική ομάδα μπάσκετ: Πρώτη συγκέντρωση στο ΟΑΚΑ

 

Ξεκίνησε τη Δευτέρα (22/11) η προετοιμασία της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών για τα ματς με Μεγάλη Βρετανία (25/11) και Λευκορωσία (28/11).


Με 12 παίκτες ξεκίνησε τη Δευτέρα (22/11) η προετοιμασία της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών για τους δύο πρώτους προκριματικούς αγώνες του FIBA World Cup 2023. Την ερχόμενη Πέμπτη (25/11) η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει στο Νιουκάστλ τη Μεγάλη Βρετανία και την Κυριακή (28/11) θα υποδεχθεί στη Θεσσαλονίκη τη Λευκορωσία.

Η προετοιμασία άρχισε χωρίς τον προπονητή Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος είναι ασθενής και δεν θα ταξιδέψει στην Αγγλία, όπου θα κοουτσάρει ο εκ των συνεργατών του, Σάββας Καμπερίδης. Από την πρώτη προπόνηση έλειψαν ακόμα οι Βασίλης Καββαδάς, Λεωνίδας Κασελάκης και Μιχάλης Λούντζης λόγω του αποψινού αγώνα πρωταθλήματος Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπως και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο οποίος αναμένεται το απόγευμα της Δευτέρας (22/11) στην Ελλάδα από τη Λιθουανία.

Οι 12 παίκτες που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση είναι οι Δημήτρης Αγραβάνης, Δημήτρης Κατσίβελης, Χάρης Γιαννόπουλος, Λίνος Χρυσικόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος, Νίκος Γκίκας, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Χουγκάζ, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιάννης Κουζέλογλου και Κωστής Γόντικας.

Τα μέλη της ομάδας καλωσόρισαν ο υπεύθυνος της διοίκησης της ΕΟΚ για τις εθνικές ομάδες, Δήμος Ντικούδης και ο general manager της Εθνικής Ανδρών, Νίκος Ζήσης.

Πηγή: fosonline.gr

Shares