Κυριακή , 26 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Εθνική ομάδα: Απογοητευμένος ο Τζον Φαν’τ Σχιπ

«Πιστεύεις ως το τέλος. Ο βαθμός με την Ισπανία ήταν σαν νίκη, ο βαθμός σήμερα σαν ήττα», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός…

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας στάθηκε στην προβληματική επιθετική ανάπτυξη της ομάδας στο 1-1 με τη Γεωργία, τονίζοντας ότι παρά την απώλεια των βαθμών πρέπει όλοι να παλέψουν μέχρι τέλους για την πρόκριση.

Όσα είπε ο Τζον Φαν’τ Σχιπ στο Open:

Για το τι πήγε λάθος: «Δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά συνολικά δυσκολευτήκαμε. Ξέραμε ότι η Γεωργία ήταν καλή στην επίθεση και ισοφάρισε άμεσα. Συνολικά δεν είμαστε ευχαριστημένοι».

Για το αν η Ελλάδα «σκότωσε» την επιθετικότητά της: «Δεν βρήκαμε τις λύσεις για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλαμε. Είμαστε απογοητευμένοι όχι μόνο από τον βαθμό αλλά και από το στυλ που είχαμε. Ο ένας βαθμός μας άξιζε στο τέλος, αλλά δεν είναι αυτό που θα θέλαμε να πετύχουμε».

Για το αν υπάρχει εγωισμός για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος: «Πιστεύεις ως το τέλος. Ο βαθμός με την Ισπανία ήταν σαν νίκη, ο βαθμός σήμερα σαν ήττα. Πρέπει να ελέγξουμε και να εκμηδενίσουμε τις απώλειες πλέον. Ελπίζουμε στα ματς του Σεπτέμβρη να πάμε καλύτερα και να επιστρέψουν οι τραυματίες για να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Πρέπει μέχρι τέλους να πιστέψουμε στην πρόκριση».

ΠΗΓΗ

Shares