Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Εθνική Οδός: «Κόλαση» στο ρεύμα προς Αθήνα με μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων – Εικόνα από την κίνηση

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, με την κίνηση από το απόγευμα να είναι ιδιαίτερα αυξημένη στο ρεύμα προς Αθήνα…

Δύσκολες ώρες για τους οδηγούς, με το μποτιλιάρισμα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, να επεκτείνεται από το απόγευμα, με το πέρασμα της ώρας. Τα προβλήματα παρατηρούνται στο ρεύμα προς Αθήνα, με εκατοντάδες οχήματα να επιστρέφουν στην πρωτεύουσα από την απόδραση του διημέρου. Ο καλός καιρός όπως φαίνεται, οδήγησε πολλούς σε ένα σύντομο ταξίδι, με τους περισσότερους όπως φαίνεται, να αποφασίζουν να επιστρέψουν την ίδια ώρα.

Σχεδόν ακινητοποιημένη η Εθνική Οδός στο ρεύμα προς Αθήνα, λόγω αυξημένης κίνησης, ενώ έντονο είναι το πρόβλημα μετά το Σχηματάρι μέχρι και την Μαλακάσα.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν το Σαββατοκύριακο και βγήκαν εκτός Αθηνών για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Λίγο μετά τις 19:00 όμως η κίνηση αυξήθηκε και τα προβλήματα ξεκινούν από τα διόδια των Αφιδνών.

Υπομονή πρέπει να έχουν όσοι οδηγοί κινούνται αυτή την ώρα προς Αθήνα διότι η κίνηση συνεχίζεται σε όλο τον Κηφισό. Δείτε τις εικόνες του evima.gr… 

newsit.gr

Shares