Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Εθνική Ελλάδας: Επιστροφή Φορτούνη

5827732

Ο Γκουστάβο Πογιέτ κάλεσε για πρώτη φορά τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ενώ ο άσος του Ολυμπιακού επέστρεψε μετά από δύο χρόνια

Ο Γκουστάβο Πογιέτ έκανε γνωστή την αποστολή που θα έχει μαζί του για την πρεμιέρα κόντρα σε Γιβραλτάρ (24/03, 21:45) και το φιλικό απέναντι στη Λιθουανία (27/03, 19:00).

Μετά από δύο χρόνια και το παιχνίδι κόντρα στη Γεωργία (31/03/2021), επέστρεψε στην Εθνική Ομάδα ο Κώστας Φορτούνης ο οποίος συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του έμπειρου κόουτς. Παράλληλα για πρώτη φορά με τους άνδρες βρίσκεται ο Γιάννης Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ ενώ επέστρεψε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και ο Λημνιός.

Από την άλλη έμεινε εκτός ο Τάσος Δουβίκας, με τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού να πλαισιώνει τους Γιακουμάκη και Παυλίδη στη θέση του φορ.

Αναλυτικά η αποστολή: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Μάνταλος, Κωνσταντέλιας, Φορτούνης, Χατζηγιοβάνης, Παπανικολάου, Ιωαννίδης, Πέλκας, Μασούρας, Λημνιός, Γιακουμάκης και Παυλίδης.

Πηγή: protothema.gr

Shares