Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Εθνική μπάσκετ: Εκτός ο Κασελάκης, μέσα ο Πάπας

Εθνική μπάσκετ: Εκτός ο Κασελάκης, μέσα ο Πάπας (vid)

Αλλαγές είχαμε στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ για το παράθυρα της FIBA με Λετονία και Βέλγιο.


Συνεχίζεται στο ΟΑΚΑ η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος για τους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA.

Εκτός από την προεπιλογή έμεινε ο Λεωνίδας Κασελάκης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Αντιθέτως στην προετοιμασία εντάχθηκαν και οι Πάπας, Τανούλης και Πουλιανίτης, με τον άσο του Ολυμπιακού να συμμετέχει για πρώτη φορά σε προετοιμασία της Εθνικής ομάδας.

 

Αναλυτικά οι 16 υπό των Σωτήρη Μανωλόπουλο είναι οι: Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Τζορτζ Πάπας, Όμηρος Νετζήπογλου, Γιώργος Τανούλης και Στέλιος Πουλιανίτης.

Το πρόγραμμα της Εθνικής περιλαμβάνει προπονήσεις στο ΟΑΚΑ μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης (9/11), οπότε και θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο. Το Σάββατο (12/11) η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα αναχωρήσει για το Βέλγιο την επομένη (13/11), από όπου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τρίτη (15/11).

Πηγή: fosonline.gr

Shares